Bahar: Ο Κενάν παίρνει όμηρο την Μπαχάρ
Media

Bahar: Ο Κενάν παίρνει όμηρο την Μπαχάρ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Τζεμρέ έχει αποκαλύψει την κοντινή επαφή του Αρντά και της Ζεϊνέπ στην Καππαδοκία.

Τώρα ο Αρντά και η Ζεϊνέπ πρέπει να δώσουν μια εξήγηση και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Εφσούν παίρνει απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της, να πάρει τη Νουράν και να φύγει απ' το σπίτι. Ο Αρντά δεν επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο, έτσι, αποφασίζει να αποχωρήσει ο ίδιος από την έπαυλη. Η απρόσμενη επίσκεψη του Κενάν στο σπίτι της Μπαχάρ, βάζει την Μπαχάρ σε κίνδυνο.

Η αστυνομία περικυκλώνει το σπίτι και ζητά από τον Κενάν να παραδοθεί. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Για να γλυτώσει παίρνει όμηρο την Μπαχάρ. Ο Κενάν καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο να ξεφύγει. Η αστυνομία, όμως, που τον κυνηγάει εδώ και πέντε χρόνια, καταφέρνει να τον συλλάβει. Ο Ατές βρίσκεται στην αίθουσα ανάκρισης του αστυνομικού τμήματος μόνος με τον Κενάν.

Ο Ατές έχει την τιμή να εξηγήσει στον Κενάν πως η σφαίρα, που του έδωσε, έκρυβε μέσα της μια συσκευή παρακολούθησης και ότι όλο αυτό βοήθησε πολύ για να τον εντοπίσουν. Ο Κενάν είναι σε έξαλλη κατάσταση. Η Μπαχάρ τρέχει με την πρώτη ευκαιρία στον Μεχμέτ - Εμίρ για να του πει τα νέα η ίδια.

Οι ψυχές της μαμάς της, του Ιλγιάς και του Ντορούκ έχουν πλέον βρει γαλήνη. Τα πράγματα και οι καταστάσεις για τη Ζεϊνέπ χειροτερεύουν. Παράλληλα με την απώλεια της αγάπης και από τις δυο μαμάδες της, έχει ακυρωθεί το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει με την εταιρία της Εφσούν και την έχουν απολύσει από τη σειρά, που μόλις άρχισε να παίζει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved