Ελένη Τσολάκη: «Τα σταυρόλεξα κάνουν καλό στο μυαλό»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Τα σταυρόλεξα κάνουν καλό στο μυαλό»

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για το Slam και αποκαλύπτει ότι ήταν αναμενόμενο ο Alpha να της προτείνει την παρουσίαση καθώς έχει τελειώσει Φιλογολία.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια για το πώς θα είναι η ζωή έπειτα από δέκα χρόνια. Απλά έχω μάθει ν’ αγωνίζομαι για το σήμερα και να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Αυτό μου το έμαθε ο αθλητισμός. Ήμουν πρωταθλήτρια στο tae kwon do. Ήταν μάλιστα να συμμετάσχω και σε Ολυμπιάδα, ήθελα πολύ να φέρω ένα μετάλλιο στη χώρα μου , αλλά τραυματίστηκα σοβαρά στο πόδι, έκανα χειρουργείο κι έτσι σταμάτησα το άθλημα που αγαπούσα. Πάντως, το tae kwon do, που είναι μια αμιγώς πολεμική τέχνη, με έκανε να ξεπεράσω τα όρια του εαυτού μου μέσα από την πειθαρχία. Με έμαθε να γίνομαι καλύτερη καθημερινά. Η άσκηση και η σωστή διατροφή για μένα είναι τρόπος ζωής από το δημοτικό» εξήγησε στην espresso και συνέχισε:

«Όλα στη ζωή είναι ένα ταξίδι για την επιβίωση και τη δημιουργία. Μου ήρθε πολύ φυσικό που ο Alpha μου εμπιστεύτηκε ένα τηλεπαιχνίδι σαν το Slam, το οποίο έχει κεντρικό άξονα την ελληνική γλώσσα. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ να λύνω τα σταυρόλεξα. Κάνουν καλό και στην εξάσκηση του μυαλού. Το κρατούν σε εγρήγορση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved