Νίκος Παπαδόπουλος: «Μερικοί παίκτες του Nomads είχαν απόκλιση από τον πραγματικό τους εαυτό»
Media

Νίκος Παπαδόπουλος: «Μερικοί παίκτες του Nomads είχαν απόκλιση από τον πραγματικό τους εαυτό»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για τον τραυματισμό του και την αποχώρησή του από το Nomads.

Έφυγες από το Nomads εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού σου. Πόσο σε επηρέασε αυτό;

Ένας τραυματισμός σε πηγαίνει πίσω ούτως ή άλλως από ψυχολογική άποψη. Από κει και πέρα, είναι μια περίοδος μεταβατική για μένα. Το σκεπτικό ήταν, βγαίνοντας από το παιχνίδι, να χαράξω άλλη επαγγελματική πορεία.

Θεωρείς ότι το Nomads ήταν μια καλή ευκαιρία για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα;

Το «Nomads» σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις πιο γνωστός στον κόσμο. Από κει και περά, όλα εξαρτώνται από τον χαρακτήρα σου.

Υπήρχαν παίκτες που δεν ήταν ο εαυτός τους στο παιχνίδι;

Θεωρώ ότι μερικοί παίκτες ήταν ο εαυτός τους 100% και μερικοί είχαν κάποια απόκλιση από αυτόν. Δηλαδή, ήταν πιο εγκρατείς σε κάποιες συμπεριφορές σε κάποιες αντιδράσεις αλλά πιστεύω ότι, επειδή εκείνα κάνει με εικόνα, αν επικεντρωθείς στο βλέμμα κάποιου, θα κατα­λάβεις αν αυτό που λέει το πιστεύει ή όχι.

Ένιωσες αδικημένος που σε ψήφισαν, στην τελευταία ψηφοφορία, επειδή ήσουν τραυματισμένος;

Όχι, μα εκείνη την ώρα της ψηφοφορίας με ψηφίσανε δύο, η Δήμητρα που μου εξήγησε τον λόγο και η Βασιλική η οποία πάλι μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά στον Γρηγόρη. Είναι ένα παιχνίδι. Κάποιος θα έπρεπε να ψηφιστεί. Εγώ είχα έναν λόγο που θα μπορούσε κάποιος να με ψηφίσει. Το συζήτησα μαζί τους. Είπα ότι οι αθλητές έχουν κάποιον κώδικα άλλου τύπου, ότι η δικαιολογία του ποδιού, έτσι όπως το εκφράσατε, ήταν λίγο άσχημη. Το δεχτήκανε, μου ζήτησαν συγγνώμη και έκλεισε εκείτο θέμα. Δεν είμαι στενοχωρημένος από αυτό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved