Bahar: Ο Ατές έχει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Μπαχάρ
Media

Bahar: Ο Ατές έχει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Μπαχάρ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, o Ατές, θορυβείται από τις απειλές του Κενάν και τρέχει αμέσως στην Μπαχάρ προκειμένου να της προσφέρει προστασία.

Η πόλη είναι γεμάτη από άντρες του Κενάν και μπορούν να κάνουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Ο Ατές έχει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Μπαχάρ, η οποία αρνείται να δεχτεί την προστασία του. Ο Ατές δεν το βάζει κάτω. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κοιμηθεί μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της, είναι αποφασισμένος να την προστατέψει από τον Κενάν.

Η Εφσούν, η Χιούλγια και η Σουλτάν είναι στεναχωρημένες με τον κίνδυνο διάλυσης του γάμου της Εφσούν και του Αρντά. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται στην έπαυλη ο Μεχμέτ - Εμίρ, ο οποίος θα φέρει φως στην υπόθεση. Αποκαλύπτονται τα ψέματα και το παιχνίδι της Τζεμρέ και αποδεικνύεται ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Αρντά και της Ζεϊνέπ.

Η Εφσούν ανακουφίζεται και το μόνο πράγμα που θέλει, είναι να φέρει τον άντρα της πίσω στο σπίτι. Ο Μεχμέτ - Εμίρ ενημερώνει τη Τζεμρέ και τη Χιούλγια για τη σύλληψη του Κενάν και απαιτεί να πουν στο δικαστήριο όλα όσα γνωρίζουν για εκείνον. Διαφορετικά, θα ξεγράψει απ' τη ζωή του και τις δύο.

Η Νεχίρ επισκέπτεται τον Κενάν στο κρατητήριο χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να δεχτεί πλύση εγκεφάλου απ' τον πολυαγαπημένο θείο της. Ο Κενάν πατάει τη σκανδάλη ενός πολύ ισχυρού όπλου, δηλαδή μιας πληγωμένης και προδομένης γυναίκας. Η γυναίκα αυτή, είναι η ίδια του η ανιψιά, η Νεχίρ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved