Media

Χαμός στο πρωινό με τις φωτογραφίες της Δαλιάνη που θηλάζει το νεογέννητο μωρό της

Gossip-tv Team

Και η ηθοποιός σχολίασε, όπως σας ενημερώσαμε: «Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού!!! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το μητρικό γάλα!!! Photos @manospapagiannis #breastfeeding #breastfeedingweek #breastfeedingmom #thebestgift» σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό η ηθοποιός, ενώ από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης έγραψε στην σχετική λεζάντα: «est pictures of my life... @aggelikidaliani @manospapagiannis #family #happy #breastfeeding #boy #baby #wife #photography #photoshoot #picoftheday».

Αυτές οι δύο φωτογραφίες προκάλεσαν ένταση στο πρωινό!

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης τόνισε: «Δεν είναι πολύ προσωπική στιγμή ο θηλασμός; Δεν είμαι εναντίον του κινήματος του θηλασμού σε δημόσιους χώρος. Απλά η φωτογραφία είναι πολύ προσωπική. Τον θηλασμό τον έχω στο μυαλό μου ως κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με προβληματίζει, γιατί χθες που την είδα κόλλησα». Η Φαίη Σκορδά τότε η οποία είχε αντίθετη γνώμη είπε:
«Τι σε ενοχλεί, τι σε προβληματίζει;». Και ο Άρης δήλωσε: «Όταν είσαι στο Instagram και μοιράζεσαι μια τέτοια στιγμή, εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση». Δείτε πως ολοκληρώθηκε η έντονη διαφωνία τους στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved