Late Night Show: Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι του Γιώργου Λιάγκα!
Media

Late Night Show: Αυτοί είναι απόψε οι καλεσμένοι του Γιώργου Λιάγκα!

To Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται και αυτή την εβδομάδα για να μας κρατήσει συντροφιά, με ένα ανατρεπτικό, μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 24.00, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα πιπεράτο και χιουμοριστικό κείμενο του Νίκου Ζαχαριάδη, υποδέχεται ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, τον Χάρη Χριστόπουλο.
Χάρης Χριστόπουλος και Γιώργος Λιάγκας σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Μία έκπληξη περιμένει τον αποψινό καλεσμένο του Late Night, καθώς στο πλατό θα δούμε τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Νικολέττα Ράλλη και Θανάση Πασσά, ντυμένους με συγκεκριμένο “concept” και τον Χάρη να σχολιάζει και να βαθμολογεί το ντύσιμό τους.
Στο Late Night, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Μιλάει για τη μέχρι τώρα πορεία της, τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια και μας αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές της ζωής της. Επιπλέον, παίζουν με τον Γιώργο Λιάγκα πινγκ πονγκ, και όποιος χάνει πόντο έρχεται αντιμέτωπος με τις ιδιαίτερες όπως πάντα, ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
Jason Αντιγόνη: Έρχεται στο Late Night ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και δηλώνει άφυλο.
Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Χάρη Χριστόπουλο και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved