Βαϊτσου-Κουρούμπαλης: Τι είπανε για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Κόκκινο νυφικό»
Media

Βαϊτσου-Κουρούμπαλης: Τι είπανε για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς «Κόκκινο νυφικό»

Η Ελένη Βαϊτσου και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μιλάνε για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς  «Κόκκινο νυφικό» που πρωταγωνιστούν. 

Είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα; Από τα νούμερα τηλεθέαση;

Ε.Β.: Δεν με απασχολούσαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης. Ούτε στην προηγούμενη δουλειά μου αλλά ούτε και στην επόμενη θα είναι το ζητούμενο για μένα Δεν κρίνω μια δουλειά από αυτά. Εγώ είμαι ικανοποιημένη γιατί πηγαίνω με κέφι στο γύρισμα, περνάω πολύ όμορφα με τους συνεργάτες μου και νιώθω δημιουργική. Εννοείται πως μου αρέσουν πολύ τα επεισόδια και τα βλέπω 2 και 3 φορές

Δ.Κ.: Τα νούμερα δεν τα κοιτάζω, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς τα κοιτάζουν. Δεν το έχω ψάξει. Έχω τ' αφτιά μου ανοιχτά να ακούω τι λέει ο κόσμος που μου μιλάει στο δρόμο και τα σχόλια μέχρι τώρα είναι πολύ θετικά. Το βρίσκουν όμορφο. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε μια δουλειά με ικανότατους συνεργάτες, με επαγγελματίες που απολαμβάνουν τη δουλειά τους, σε συνθήκες όπου επικρατούν ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση, σε μια σειρά που το αποτέλεσμα το προσέχουν όλοι με ξεχωριστή αγάπη. Ναι, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Τελικά τα νούμερα τηλεθέασης μπορούν να αντικατοπτρίσουν την επιτυχία μας σειαράς;

Ε.Β.: Κατά τη γνώμη μου, όχι. Και το λέω αυτό γιατί στο παρελθόν έχω κολλήσει με σειρές που θεωρούσα εξαιρετικές, που τις συζητούσαν πολύ αλλά κόπηκαν νωρίς γιατί δεν έκαναν νούμερα. Είναι κρίμα που οι δουλειές κρίνονται απ’ αυτό και όχι απ' την ποιότητα, το περιεχόμενο και την αίσθηση που προκαλούν.

Δ.Κ.: Όχι Τα νούμερα είναι ένας δείκτης που λαμβάνεται υπόψη από όλους τους σημαντικούς παίκτες, τα κανάλια, τις διαφημιστικές, τους διαφημιζόμενους, τους επαγγελματίες που κρέμονται από την επιτυχία για να έχουν ή να συνεχίσουν τη δουλειά τους, οπότε σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν παύουν όμως να είναι νούμερα. Δεν μπορούν να αποτυπώσουν παρά μέρος της εικόνας. Είναι ποσοτική η μέτρηση που μας δίνουν και όχι ποιοτική. Δεν μας λένε τι γνώμη έχουν αυτοί που βλέπουν μια σειρά γι' αυτό που βλέπουν, δεν μας λένε επίσης πόσο αρέσει μια εκπομπή σε σχέση με άλλες. Δεν μπορούν να περιγράψουν αν μια σειρά είναι διαφορετική ποιοτικά από άλλες. Μετρούν μόνο κεφάλια. Δεν μπορούν να μας δείξουν τι έχουν μέσα τους τα κεφάλια αυτά» δήλωσαν οι ηθοποιοί στο tvkouskous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved