Τα κανάλια βάζουν μπρος τις κουτάλες τους
Media

Τα κανάλια βάζουν μπρος τις κουτάλες τους

Εκπομπές μαγειρικής κατακλίζουν την ελληνική τηλεόραση. 

Ο ANT1 φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά με ένα μαγειρικό ριάλιτι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό! Η ελληνική εκδοχή του «Hell’s Kitchen» -«Κόλαση στην κουζίνα»- αποφασίστηκε να μπει στο πρόγραμμα του καναλιού τα τελευταία 24ωρα και ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Πρόκειται για το ριάλιτι που παρουσιάζει στην Αμερική ο εκρηκτικός Γκόρντον Ράμσεΐ και στο οποίο συμμετέχουν 6 παίκτες κατανεμημένοι σε δύο ομάδες: η μία ντυμένη στα κόκκινα και η άλλη στα μπλε. Κάθε επεισόδιο χωρίζεται σε τρία στάδια. Η νικήτρια ομάδα που θα καταφέρει να ενθουσιάσει τον παρουσιαστή με τα πιάτα και τις συνταγές της θα κάνει ένα ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ η άλλη θα ζήσει μια εμπειρία για την οποία σίγουρα θα μετανιώσει. Συγκεκριμένα, θα πάει σε ένα μεγάλο εστιατόριο και θα επιδοθεί σε φασίνα και όχι μόνο πλύσιμο πιάτων, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα, σερβίρισμα και υποδοχή. Για να δουν φύγουν από εκεί θα χρειαστεί να κοπιάσουν πολύ.

Τον ρόλο του αυστηρού Γκόρντον Ράμσεί θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος έχει... το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία στον «Εφιάλτη στην κουζίνα» που παρουσίαζε στον Alpha.

Την ίδια ώρα, η ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή «My way» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Έκτορα Μποτρίνι και τον Δημήτρη Σταρόβα θα συνεχίζει να μας κρατά παρέα.

Ο Βασίλης Καλλίδης οργανώνει ένα δικό του ταξίδι με τις πιο γευστικές καντίνες στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα αναφέρεται στο πιο πικάντικο «street food».

Η μαγείρισσα από την Κωνσταντινούπολη Μαρία Εκμεκτσίογλου θα ταξιδεύει ανάμεσα στην Ελλάδα και τα μικρασιατικά παράλια για χάρη του Σκάι, σε μια εκπομπή που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Προς το παρόν, στο κανάλι του Φαλήρου μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.45 παρουσιάζει το «Kitchen Lab» με γρήγορες και οικονομικές συνταγές, με φρέσκα υλικά της εποχής.

Η Ντίνα Νικολάου είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στον Alpha, κάθε Σάββατο απόγευμα. Τέλος, το Star ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης στο δεύτερο μισό της σεζόν το «Master Chef 2», με τις αιτήσεις από τους υποψήφιους μάγειρες να έχουν φτάσει τις 4.000.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved