Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση
Media

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλάει για τον ρόλο του στο Τατουάζ και αποκαλύπτει γιατί δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση. 

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί ο ρόλος του Παύλου;

«Να πω μία υπερβολή: Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να επιτεθεί σε κάποιον, αλλά είναι και αυτός που θα κάνει δυο βήματα μπροστά και θα φάει τη σφαίρα για τον γιο του και θα πεθάνει. Αυτός είναι ο Παύλος για μένα. Διαθέτει εντελώς συνειδητά τη ζωή του. Δεν είναι ήρωας από σύμπτωση, αλλά από επιλογή. Τώρα, το πώς θα τον εξελίξει η Βάνα Δημητρίου είναι ένα άλλο θέμα»

Πώς θα χαρακτηρίζατε τις επόμενες εξελίξεις του «Τατουάζ»;

«Αν χαρακτηρίσεις τη σειρά αστυνομική, θα την αδικήσεις. Αν τη χαρακτηρίσεις θρίλερ, επίσης. Έίναι η καταγραφή μίας σημερινής ελληνικής πραγματικότητας, η οποία δεν είναι καθόλου καλή. Υπάρχουν το καλό και το κακό, στις ακραίες τους μορφές. Αυτά τα δύο παλεύουν μεταξύ τους και αντιπαρατάσσονται. Αν επικρατήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτόν την ιστορία, είναι σημαντικό. Η σειρά καταγράφει τη ζωή μας. Μπορείς να τη χαρακτηρίσεις ιδανική ή εφιάλτη»

Τι απολαμβάνετε στα γυρίσματα;

«Βρίσκομαι σε μια παραγωγή που σέβεται τον θεατή. Απολαμβάνω τη συνεργασία μου με συναδέλφους με τους οποίους δεν είχα δουλέψει ξανά. Όπως, για παράδειγμα, την Ελίνα Ακριτίδου, που είναι σπουδαία ηθοποιός και μάνα. Είναι μία κυρία απίστευτη και είναι εντυπωσιακό αυτό. Και όλα τα νέα παιδιά είναι εξαιρετικά. Περνάμε ευχάριστα, δίνουμε ό,τι καλύτερο και είναι μια ευτυχισμένη στιγμή! Και ευχαριστώ τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία. Και τα τρία μου τηλεοπτικά παιδιά είναι πολύ καλά. Έχω δύο παιδιά. Όταν, λοιπόν, αγκαλιάζω τον τηλεοπτικό μου γιο, τον Στέφανο Μιχαήλ που υποδύεται τον Άλέξανδρο, νιώθω ότι αγκαλιάζω τους γιους μου»

Είστε τηλεθεατής του «Τατουάζ»;

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου δεν τον συμπαθώ και πολύ στην τηλεόραση και η φωνή μου με ενοχλεί λίγο. Αλλά αυτήν τη σειρά τη βλέπω, γιατί κατατίθεται μια αλήθεια και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Το σύνολο λειτουργεί άψογα μέχρι τώρα»

Κάνετε, όμως, και θέατρο φέτος...

«Μου έγινε μία πρόταση από την Κάτια Δανδουλάκη να συμμετάσχω σε μία δουλειά στο θέατρο Δανδουλάκη, στο έργο «Έξυπνα, μικρά ψέματα». Είναι ένα σημαντικό έργο, που μιλάει για τη ζωή μας. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved