Media

Συγκλονίζει στη Λαμπίρη:«Ήταν τραγωδία. Η μητέρα μου δεν το άντεξε, έζησε πολύ λίγο μετά...»

Gossip-tv Team

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην Χριστίνα Λαμπίρη και στην εκπομπή «Εμείς»!

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου είπε:«Είχα έρθει Θεσσαλονίκη και ο αδερφός μου έφευγε για να έρθει Αθήνα. Ήταν το πρώτο του ταξίδι με το αμάξι στην Αθήνα. Πήγαινα Θεσσαλονίκη γιατί δύο μέρες μετά ήταν η γιορτή του και θα γιορτάζαμε όλοι μαζί. Ο αδερφός μου ζούσε πάντα μια έντονη ζωή, αλλά εκείνη τη μέρα πήγαινε με 60 γιατί είχε δίπλα του τη γυναίκα και το παιδί του. Ήταν τραγωδία. Η μητέρα μου δεν το άντεξε, έζησε πολύ λίγο μετά από τότε. Για δύο χρόνια δεν είχαμε πει στη μητέρα μου τι είχε συμβεί, μέχρι που το έμαθε και ήταν η αρχή του τέλους για εκείνη. Έτυχε μια μέρα που μαζεύονται οι φίλοι στην Κωνσταντινούπολη και υπήρχαν και κάποιες κυρίες που δεν γνώριζαν το όνομα της μητέρας μου. Πάνω στην κουβέντα είπαν «και ένα δικό μας παιδί χάθηκε στην Αθήνα, ο τάδε…». Η μαμά λιποθύμησε...».

Και συνέχισε «Τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, έφυγε η μαμά μου από τη ζωή. Αυτό ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Προσπαθούσαν να μου το κρύψουν όλοι, γιατί μόλις είχα γεννήσει τον γιο μου.»!

Μάλιστα, η μαγείρισσα ανέφερε τι της συνέβη σε γύρισμα: «Σε γυρίσματα με είχε δαγκώσει φίδι. Είχα μια σοβαρή περιπέτεια. Μου άφησε ένα σημάδι που θα το έχω εσαεί. Πήγα στο νοσοκομείο και έκανα ένα χρόνο θεραπεία.».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved