Media

Ελεονώρα Μελέτη: Το περιστατικό που συνέβη μία ημέρα πριν μάθει ότι είναι έγκυος

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως για αρκετό διάστημα δεν είχε καταλάβει ότι διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Και μάλιστα ανέφερε και περίεργες συμπεριφορές της: «Είχα κάνει παράπονο σε κατάστημα για το αγαπημένο μου άρωμα, πως είναι νοθευμένο. Έκανα παράπονο στην υπεύθυνη του καταστήματος που την γνωρίζω. Πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια δεν πήρα το άρωμά μου».

Και συνέχισε η παρουσιάστρια λέγοντας ένα περιστατικό: «Και το αποκορύφωμα είναι μία μέρα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, σηκώνομαι 2:30 το πρωί ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι μία πραγματικότητα. Πήγα και κατέψυξα ένα μπιφτέκι και έφαγα. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και βάλε που έχω να φάω κρέας», περιέγραψε αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια. Φρόντισε δε να συνεχίσει: «Την επόμενη ημέρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για Πάρο, όπου θα ερχόταν ο Θοδωρής που έλειπε ήταν κάπου αλλού. Είχε μπουνάτσα κι εγώ ένιωθα ότι ξερνάει φίδια η θάλασσα! Μιλάω με μία φίλη μου ετοιμόγεννη, μου λέει “δεν πας να κάνεις ένα τεστάκι;”. Φτάνω στην Πάρο βλέπω τη θάλασσα για το σερφ και ψιλοξενερώνω. Λέω δεν είμαι καλά πρέπει να έχω ίωση».
Και πήγε στο φαρμακείο και ο φαρμακοποιός της έδωσε και ένα τεστ εγκυμοσύνης και έτσι έμαθε ότι είναι έγκυος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved