Κώστας Αποστολάκης: «Ο λόγος βέβαια που εγώ δέχτηκα να συμμετέχω σε καθημερινό σίριαλ…»
Media

Κώστας Αποστολάκης: «Ο λόγος βέβαια που εγώ δέχτηκα να συμμετέχω σε καθημερινό σίριαλ…»

Για τον ρόλο του στη σειρά Παρθένα Ζωή και τις εξελίξεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Αποστολάκης.

Ποιος είναι τελικά ο Τάσος Αυγερινός;
«Είναι ένας καριερίστας... αστυνομικός! Από χωριό, άνθρωπος της διπλανής πόρτας, τίμιος, αυθόρμητος και αυθεντικός. Έχει χιούμορ, αλλά όταν δεν κάνει... χιούμορ»

Ποια η σχέση του με τους βασικούς ήρωες της σειράς; «Γνωρίζει τη Σοφία, τη μαμά της Ζωής, από το σχολείο, αλλά λόγω ιδιότητας θα βοηθήσει σε μια ξεχωριστή και περίεργη εξαφάνιση»

Με τη Σοφία θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη; «Ο Τάσος Αυγερινός θα βοηθήσει με κάθε τρόπο, σε διάφορα επίπεδα, στην πλοκή»

Το ρόλο του αστυνομικού έχουν υποδυθεί πολλάκις στο παρελθόν εξαιρετικοί ηθοποιοί της χώρας. Σας αγχώνει αυτό;

«Κάθε ρόλος είναι διαφορετικός και ο συγκεκριμένος δεν φέρει κοινά με άλλους. Αλλωστε και κάθε ηθοποιός είναι διαφορετικός»

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε σε καθημερινό σίριαλ; «Είναι η δεύτερη. Προηγήθηκε η συμμετοχή μου στη σειρά «Η ζωή της άλλης»

Το κλίμα που δημιουργείται σε ένα καθημερινό σίριαλ είναι περισσότερο οικείο;

«Πραγματικά, το κλίμα είναι τέλειο, παρόλο που το γύρισμα σε μια καθημερινή σειρά απαιτεί περισσότερο χρόνο. Ο λόγος βέβαια που εγώ δέχτηκα να συμμετέχω σε καθημερινό σίριαλ, αυτή την περίοδο, είναι άλλος. Η παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη. Ήμουν εξαρχής σίγουρος πως άπαντες από τη συγκεκριμένη ομάδα θα με αντιμετωπίσουν σωστά και με άποψη πάνω στο ρόλο μου, πως θα υπάρχει καλό κλίμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και βέβαια ότι θα πληρωθώ σίγουρα», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved