Η ζωή της άλλης: Η Βάσω σοκάρει την Τόνια με μια απίστευτη είδηση...
Media

Η ζωή της άλλης: Η Βάσω σοκάρει την Τόνια με μια απίστευτη είδηση...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Φάνης πέφτει θύμα των ανθρώπων της κοινοπραξίας και οδηγείται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι νοσοκόμες βρίσκουν στο κινητό του το τηλέφωνο της Τόνιας και την ειδοποιούν. Η Μαίρη αισθάνεται τύψεις για την κατάσταση του Φάνη, καθώς αυτή εμπόδισε τον Μάνο να πάει να τον βρει τη μέρα του ατυχήματος. Η Κάτια ρωτάει την Ξένια επανειλημμένα για την προέλευση του πλαστού πιστοποιητικού, πράγμα που σφίγγει τον κλοιό γύρω της ακόμα περισσότερο.

Η Βάσω σοκάρει την Τόνια με μια απίστευτη είδηση... Η Ελπίδα μόλις μαθαίνει για τον Φάνη αποφασίζει να φύγει από το Ναύπλιο, γεγονός που εκπλήσσει τον Χάρη. Ο Αλέξης δηλώνει στην Στέλλα ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει μαζί της. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να βγάλει από τη μέση τον Φάνη. Η Τόνια είναι αποφασισμένη να δει τον Φάνη και πάει στο νοσοκομείο μαζί με τη Βάσω.

Η Τόνια με τη Λίλιαν βρίσκονται κι οι δύο στο πλευρό του Φάνη στο νοσοκομείο, όπου τις περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Βάσω μάταια πιέζει την Ξένια να της μιλήσει ανοιχτά και καταφέρνει με δυσκολία να κρύψει από την Ελπίδα ό,τι έμαθε μέχρι να βεβαιωθεί. Ο Ανδρόνικος έρχεται να μείνει με τη Βιβή και τη Θάλεια. Η Ξένια "κουρδίζει" τον Σωτήρη εναντίον της Τόνιας. Η Ελπίδα έρχεται κι εκείνη να επισκεφθεί τον Φάνη και συγκρούεται έντονα με την Ξένια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved