Ζέτα Μακρυπούλια: «Mπορείς να δοκιμάζεσαι κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Mπορείς να δοκιμάζεσαι κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό»

Με τον άλλο καλό της φίλο, τον Αποστόλη Τότσικα, συνεργάζεται φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια στις «Ιδιωτικές Ζωές» στο θέατρο «Γκλόρια» σε σκηνοθεσία Αλέξη Ρίγλη.

«Φέτος κάναμε ένα πείραμα στο «Γκλόρια». Δημιουργήσαμε μια παράσταση, υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Ρίγλη, πάρα πολύ μοντέρνα κατά την άποψη μου, αισθητικά άρτια και σκηνοθετικά πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι μια παράσταση έξυπνη, γρήγορη που προσπαθεί να δείξει πόσο κοινές αντιδράσεις στον έρωτα μπορούν να έχουν τα δύο φύλα. Τώρα όσον αφορά στον κόσμο που έρχεται, άλλοι ενθουσιάζονται, άλλοι λίγο μπερδεύονται και κάποιοι μπορεί να ήθελαν μια πιο κλασική εκδοχή στο ανέβασμα αυτού του έργου. Πάντως για μένα είναι μια υπέροχη εμπειρία, από τον τρόπο που «δουλεύτηκε» το έργο, μέχρι τον τρόπο που παίζεται. Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη παράσταση, ακόμη και στις λεπτομέρειες, με πάρα πολλή τρέλα!»

Εχει κάνει και δράμα και κωμωδία. Τι της αρέσει περισσότερο;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει πολύ δράμα, πάντα σε κωμωδίες συμμετείχα. Μου αρέσουν όμως τα έργα που εμπεριέχουν και τα δύο, γιατί έτσι είναι η ζωή. Έχει απ' όλα. Το ενδιαφέρον αυτής της δουλειάς όμως είναι ότι μπορείς να δοκιμάζεσαι κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved