Πέτρος Συρίγος: «Σαν τη μύτη-οσμή της Ελένης δεν υπάρχει πουθενά»
Media

Πέτρος Συρίγος: «Σαν τη μύτη-οσμή της Ελένης δεν υπάρχει πουθενά»

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και πώς είναι πίσω από τις κάμερες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πέτρος Συρίγος.

Υπάρχει χημεία με την Ελένη;
«Από την πρώτη στιγμή με έκανε να νιώσω πολύ οικεία δίπλα της. Αυτό βέβαια, όσο περνάει ο καιρός, μας βοηθάει στο να το βγάζουμε και στον κόσμο»

Πίσω από τις κάμερες πώς είναι;
«Πίσω από τις κάμερες περνάμε πολύ ωραία! Είναι φιλική και κάνει πλάκα με όλους. Είναι αυτό που δείχνει και μπροστά από τις κάμερες, ακόμα και κάτι να πάει στραβά το αντιμετωπίζει με χαμόγελο και βρίσκει λύση. Για αυτό, λοιπόν, και πίσω από τις κάμερες είναι ακριβώς το ίδιο όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια»

Όντως της αρέσει τόσο πολύ το φαγητό;
«Καταρχάς, σαν τη μύτη-οσμή της Ελένης δεν υπάρχει πουθενά! Μπορεί να μπει στο πλατό και να έρθει στην κουζίνα και να μου πει τι υλικά έχω χρησιμοποιήσει στη συνταγή. Ξέρει πολύ καλά από φαγητό, δεν μπορείς να την κοροϊδέψεις. Από ό,τι έχω καταλάβει, της αρέσουν περισσότερο τα αλμυρά αλλά γενικά της αρέσει το καλό φαγητό, είτε είναι αλμυρό είτε γλυκό. Δοκιμάζει τα πάντα, δεν θα πει «όχι», άλλωστε αυτό κιόλας την κάνει να έχει τεκμηριωμένη άποψη πάνω στο φαγητό», λέει ο ίδιος στο Tv Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved