Media

Επιστρέφει το «Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά – Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση;

Gossip-tv Team

Τι κάνουν ο Τσίου, ο Ψηλός και η Ηρώ, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια; Τι έχει συμβεί στη θρυλική παρέα από την Πάτρα;

Με άλλα λόγια, τι έχουν απογίνει οι ήρωες της σειράς «Λόγω Τιμής», που τη σεζόν 1996-1997 έκανε ρεκόρ τηλεθέασης; Η απάντηση βρίσκεται στα γραπτά της σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η οποία έχει ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου με τις ιστορίες των αγαπημένων ηρώων 20 χρόνια μετά.

Μάλιστα, ήταν εκείνη που είχε ανακοινώσει την επιστροφή του σίριαλ τον περασμένο Μάιο. Ολοι τους δήλωσαν πρόθυμοι να επιστρέψουν τηλεοπτικά για να πουν τη συνέχεια της ιστορίας των ηρώων τους, που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους Έλληνες τηλεθεατές.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν να επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2018, όμως φαίνεται ότι κάπου... σκάλωσε το πράγμα και πρόσφατα που ρωτήθηκε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε άγνοια για την τύχη του νέου «Λόγω τιμής».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας espresso, υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού και λάτρης της ποιοτικής ελληνικής μυθοπλασίας έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο του 2018. Οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Πλέον οι ζωές όλων τους έχουν αλλάξει, κάποιοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια, άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο, υπάρχουν αυτοί που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια πιο ήρεμη ζωή στην περιφέρεια. Ολοι τους όμως νιώθουν πάντα φίλοι μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved