Η ζωή της άλλης: Η πρώτη νύχτα γάμου για την Ντορίτα και τον Νικόλα δεν…
Media

Η ζωή της άλλης: Η πρώτη νύχτα γάμου για την Ντορίτα και τον Νικόλα δεν…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Στέλλα κανονίζει με τον Χάρη να μαζευτούν τα δύο ζευγάρια και να μαγειρέψουν όλοι μαζί.

Η Κάτια γνωρίζει τον Αλέξη και τον ευχαριστεί θερμά για όλη τη βοήθεια, που τους έχει προσφέρει. Η Έλενα εκφράζει στον Μάνο τη δυσαρέσκειά της, ενώ η Ντορίτα χαίρεται που επιτέλους η Μίνα και η Πόλα άφησαν ήσυχο τον Νικόλα. Η Ζέτα βρίσκει την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Ηλία, ενώ η Θάλεια και ο Γιάννης τσαντίζονται από την αδιαφορία που δείχνουν απέναντί τους οι συγγενείς τους.

Η πρώτη νύχτα γάμου για την Ντορίτα και τον Νικόλα δεν εξελίσσεται όπως την φανταζόντουσαν, αφού εκείνη, σοκαρισμένη ακόμη από το περιστατικό που προέκυψε κατά το άνοιγμα των δώρων, αντιμετωπίζει με οργή τον απελπισμένο Νικόλα. Η Ελπίδα, που παιδεύεται από τα συναισθήματά της και νιώθει να αμφιταλαντεύεται, είναι έτοιμη να ανοίξει την καρδιά της στη Βάσω. Στο μεταξύ, η Ξένια βάζει στο στόχαστρο το καινούριο θύμα της.

Ο Αλέξης επισκέπτεται την Ξένια στην εκπομπή της και, μπροστά στον Φιλίππου, αρχίζει να την κατηγορεί και να την κατακρίνει. Μετά από αυτό, ο Φιλίππου θέλει να τη διώξει από την εκπομπή. Η Κάτια συναντιέται με τον Πέτρο και αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA στην Ξένια. Ο Φάνης εξομολογείται στην Ελπίδα ότι τα συναισθήματά του για την Τόνια δεν έχουν αλλάξει. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι της Μαίρης για να βρει την Ντορίτα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved