Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης προτείνει στη Μαρία να βγουν το βράδυ μαζί
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης προτείνει στη Μαρία να βγουν το βράδυ μαζί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης, όταν μαθαίνει πως η Μαρία έχει γενέθλια, ζητά από τον Δημήτρη να αγοράσει ένα δώρο γι’ αυτή.

Η Λουκία δίνει κρυφά ένα φόρεμα από την κολεξιόν στη Σοφία, για να βγει με τον Σπύρο να μιλήσουν για τα παιδιά τους. Ο Οδυσσέας προτείνει στη Μαρκέλλα να τον βοηθήσει στη φωτογράφηση κι εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Λίλιαν προσφέρεται να μείνει για λίγο στη ρεσεψιόν, για να μπορέσει η Χριστίνα να παρακολουθήσει τον Μιχαλάκη στη φωτογράφηση.

Ο Σέργιος απαιτεί από τον Κρίστο να απολυθεί η Μόνικα, αλλά ο Κρίστο είναι ανένδοτος. Η Πόπη, γεμάτη ζήλια, καρφώνει στον Κρίστο την ενέργεια της Λουκίας να δανείσει φόρεμα από το ατελιέ στη Σοφία. Ο Αλέξης προτείνει στη Μαρία να βγουν το βράδυ μαζί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Εντελώς τυχαία, η Λίλιαν γνωρίζεται με την Αργυρώ και συμπαθούν η μία την άλλη. Οι απόκληρες πηγαίνουν στο El Rostro και κάνουν το τραπέζι στη Μαρία για τα γενέθλιά της. Ο Νικόλας καλεί τη Μαρία στο τηλέφωνο για να της ευχηθεί και απαντά η Λίλιαν, η οποία μόλις ακούει ότι είναι ο πλούσιος φίλος της Μαρίας αρχίζει τις γλύκες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved