Άντρη Θεοδότου: «Η Σύλβια δεν είναι χαρακτήρας μέσα στο έργο είναι άποψη»
Media

Άντρη Θεοδότου: «Η Σύλβια δεν είναι χαρακτήρας μέσα στο έργο είναι άποψη»

Η Άνδρη Θεοδότου σε συνέντευξή της μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου».               

Πώς αισθάνεσαι που είσαι μέλος της παρέας του «Έλα στη θέση μου»;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτήν τη δουλειά, γιατί έχει καλό σενάριο, σκηνοθεσία και ηθοποιούς, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και έχει ανταπόκριση στον κόσμο.

Νιώθεις τυχερή;

Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ένα εργασιακό περιβάλλον με καλές συνθήκες από όλες τις απόψεις.

Έχεις κοινά στοιχεία με τη Σύλβια Σοφοκλέους;

Το μόνο κοινό που έχω με τη Σύλβια είναι το ότι ονειρεύεται διαρκώς και δεν το βάζει κάτω. Η Σύλβια δεν είναι χαρακτήρας μέσα στο έργο - είναι άποψη! (Γέλια.) Ξεκίνησε ως αρνητικός ρόλος, καταφέραμε να βγάλουμε τα καλά της στοιχεία και να υπερισχύσουν. Βρίσκει τον τρόπο ακόμα και στα αρνητικά να βγάζει την καλή τους πλευρά. Το μεγάλο παράδειγμα είναι ο Μάκης Ζούβας, που ήταν λαμόγιο, ρεμάλι της κοινωνίας και κατάφερε, μέσα από την αγάπη της, να τον τιθασεύσει, να βρει τα καλά του στοιχεία. Είδαμε τον Ζούβα να την πλησιάζει για την περιουσία της.

Τελικά, την αγαπάει;

Ο Μάκης ο Ζούβας την αγαπάει πραγματικά! Την ερωτεύτηκε, γιατί έχει αυτό το κάτι διαφορετικό. Δεν είναι γυναίκα που βρίσκεις συχνά -είναι των άκρων.

Σύντομα παντρεύονται. Ωστόσο, βρίσκουν εμπόδια από τον Δαμιανό. Οι δυσκολίες τους ενώνουν ή τους χωρίζουν;

Είναι τόσα πολλά τα εμπόδια, που την πεισμώνουν περισσότερο να τον παντρευτεί. Πλέον, τους ενώνουν πιο βαθιά αγάπη και-περισσότερη κατανόηση. Βέβαια, ο γάμος τους θα είναι επεισοδιακός. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα τους χωρίσει ο Δαμιανός.

Ο πόλεμος με τον Δαμιανό συνεχίζεται και μετά τον γάμο;

Γενικώς, οι εξελίξεις είναι πολύ μεγάλες. Μετά τον γάμο της Σύλβιας και του Μάκη έρχονται τα πάνω κάτω. Και στην εταιρεία με τους Γερμανούς γίνονται πολλές ανατροπές.

Θα χωριστούν τα δύο αδέλφια;

Παρόλο που ο Δαμιανός της κάνει τη ζωή μαύρη, είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει μείνει στη ζωή της. Δεν θα τον αφήσει. Η αγάπη που τρέφει γι' αυτόν είναι πολύ μεγάλη. Θα τον κάνει να αποδεχτεί τον Μάκη; Ναι, θα το προσπαθήσει. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρει, αλλά θα παλέψει να σώσει την ψυχή του Δαμιανού.

Η Αιμιλία μεσολαβεί να τα βρουν Σύλβια και Δαμιανός...

Ναι, θα μεσολαβήσει. Παρά τις κόντρες που είχαν στην αρχή, πλέον η Σύλβια τη θεωρεί μάνα της. Η Αιμιλία παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις όσον αφορά τους δεσμούς της οικογένειας. Είναι ενωτική...

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved