Media

Σοφία Φιλιππίδου: Η αποκάλυψη για τον Λάκη: «Ήταν κάτι που το έκανε πίσω από την πλάτη μου…»

Gossip-tv Team

Συνεργάζονται στη νέα παράσταση του Λάκη  κι έχει να πει μόνο τα καλύτερα για εκείνον, αποκαλύπτοντας μάλιστα πτυχές του ηθοποιού που δεν γνωρίζαμε.

Ο λόγος για την Σοφία Φιλιππίδου, η οποία αποκάλυψε ένα περιστατικό που τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

«Ο Λάκης έχει πολλά, καλά και πλούσια χαρίσματα. Ένα όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν τον έπιασα κάποια στιγμή να τρώει δυο σοκολάτες. Ήταν κάτι που το έκανε πίσω από την πλάτη μου και τον χαρακτηρίζει, δεν το ήξερα. Δεν ήξερα ότι το ‘χει γιατί δείχνει πάντα ότι είναι αυτάρκης, ότι τα ξέρει όλα, ότι τα κατέχει όλα, μπορεί να τα διευθύνει όλα, κάνει 20 δουλειές μαζί, είναι πάντοτε παρόν, είναι ένας Οδυσσέας πολυμήχανος…», είπε καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και συνέχισε:

«Εκείνη την ημέρα ήθελε επειγόντως δύο μεγάλες σοκολάτες. Έδωσε τα λεφτά, τις πήρε, κατασπάραξε την πρώτη πολύ γρήγορα -δεν τον πήρα χαμπάρι- και τον πέτυχα καθώς γύρισα λοξά να έχει τη δεύτερη σχεδόν τελειωμένη και με κοίταξε σαν μικρό παιδί 3 χρονών στην κούνια, ότι τώρα μη τυχόν και με πλησιάσει κανείς και πάρει αυτό το κομμάτι το τελευταίο…Την άλλη μέρα του είπα ότι αφού είδα αυτό μπορώ να σε αγαπήσω. Ό,τι κι αν μου κάνεις θα σε αγαπάω γιατί είδα ένα μωρό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved