Ο Alpha και ο Νίκος Μάνεσης κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης
Media

Ο Alpha και ο Νίκος Μάνεσης κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης

Κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης ο Alpha και ο Νίκος Μάνεσης που τη φετινή σεζόν έκαναν μια νέα πρόταση στους τηλεθεατές, στη ζώνη 10:00 – 13:00 του Σαββατοκύριακου.

Ο Νίκος Μάνεσης έφερε φέτος τη νέα γενιά του infotainment στη μικρή οθόνη, αποδεικνύοντας ότι η σύγχρονη πλευρά της ενημέρωσης έχει χώρο στο τηλεοπτικό τοπίο.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου που το «Σαβατοκύριακο με τον Μάνεση» βγήκε στον αέρα μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, η τηλεθέαση που καταγράφει δικαιώνει και το κανάλι και τον δημοσιογράφο.

Η εκπομπή είναι πρώτη στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού, με ποσοστό 18%, αφήνοντας πίσω 3,7 μονάδες το δεύτερο κανάλι (ΣΚΑΙ:14,3%), ενώ 1.087.000 τηλεθεατές παρακολουθούν την εκπομπή έστω για 1’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση της εκπομπής αγγίζει το 28%.

Στο δυναμικό κοινό 15-44, όπου η εκπομπή καταγράφει ανοδική πορεία από μήνα σε μήνα, σημειώνει μέσο όρο 15,7%, και προηγείται των ενημερωτικών εκπομπών του ανταγωνισμού.

Ο Alpha και ο Νίκος Μάνεσης τόλμησαν να χτίσουν τη ζώνη 10:00 – 13:00 του Σαββατοκύριακου με νέα υλικά, συνδυάζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ενημέρωση με την ψυχαγωγία και από την πλευρά τους οι τηλεθεατές έδειξαν ότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα ήταν κάτι που έλειπε από τον χάρτη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved