Bahar: Η Μπαχάρ επισκέπτεται τη Χιούλγια με την ελπίδα πως…
Media

Bahar: Η Μπαχάρ επισκέπτεται τη Χιούλγια με την ελπίδα πως…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ο Ατές νιώθει ευτυχισμένος μόλις μαθαίνει ότι η Μπαχάρ δεν πρόκειται να φύγει στη Σαμψούντα με τον Ομέρ.

Η Μπαχάρ, όμως, εξακολουθεί να μην αλλάζει τη στάση της απέναντί του. Η Μπαχάρ επισκέπτεται τη Χιούλγια με την ελπίδα πως θα βρει απάντηση στις ερωτήσεις της, αλλά και πάλι είναι μάταιος ο κόπος της. Ο Ατές επιστρέφει σπίτι του και βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό γεγονός. Η Ρεϊχάν έχει δεχτεί πάλι επίθεση απ’ τον πατριό της και το γιο του.

Ο Ατές αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι για να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο της Ρεϊχάν. Η Ζεϊνέπ βρίσκει επιτέλους τη Σουλτάν στη λαϊκή αγορά. Αδυνατεί να κατανοήσει την κατάστασή της και νιώθει ντροπή και οργή με την εικόνα, που αντικρίζει. Για άλλη μια φορά, όμως, συγχωρεί τη μαμά της. Η Μπαχάρ, ακούει τυχαία την ομιλία της Εφσούν και του Αρντά και επιβεβαιώνεται πως κρύβουν κάτι σημαντικό από εκείνη και τον Ατές. Για να λύσει αυτή την υπόθεση, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Ατές…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved