Bahar: Ο Ατές είναι έξαλλος και ασυγκράτητος
Media

Bahar: Ο Ατές είναι έξαλλος και ασυγκράτητος

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Σουλτάν, αυτή τη φορά πιστεύει τον Τζεμάλ, οποίος φαίνεται αποφασισμένος να χωρίσει τη Μουγκιέ, και του επιτρέπει να παντρευτεί την κόρη της.

Το δικαστήριο δεν αποφασίζει τη φυλάκιση του Κενάν, όπως περίμενε ο Ατές και η οικογένεια Αταχάν. Ο Ατές είναι έξαλλος και ασυγκράτητος. Ο Μεχμέτ - Εμίρ ελπίζει πλέον στο ανώτατο δικαστήριο για απονομή δικαιοσύνης. Ο Τζεμάλ ανακοινώνει στη Μουγκιέ ότι θέλει να χωρίσουν και φεύγει από την έπαυλη. Η Μουγκιέ βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει τα πάντα γύρω της.

Όμως αυτό, δεν φέρνει πίσω τον Τζεμάλ. Ο εξ αγχιστείας αδελφός της Ρεϊχάν δεν έχει αποδεχθεί την ήττα. Μπαίνει πάλι με το ζόρι στο σπίτι του Ατές με σκοπό να πάρει πίσω τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν είναι ανήμπορη, πρέπει να κάνει κάτι για να γλιτώσει από αυτό το μαρτύριο. Η Χιούλγια δεν βρίσκει άλλη λύση, εκτός από το να στείλει τη Μουγκιέ στην κλινική, που είχε νοσηλευτεί και η ίδια. Πληγωμένη και έξαλλη, ορκίζεται πως θα εκδικηθεί τη Σουλτάν, η οποία της προκάλεσε αυτό τον πόνο, παίρνοντάς τους τη Νουράν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved