Nomads: Χατζηιωάννου: «Ήθελαν να δημιουργήσουν κακή εικόνα στον Μαυρίδη γιατί…»
Media

Nomads: Χατζηιωάννου: «Ήθελαν να δημιουργήσουν κακή εικόνα στον Μαυρίδη γιατί…»

Αποχώρησε από το Nomads έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι του.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκαλύπτει μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξη του, τον λόγο που θεωρεί πως οι παίκτες του ριάλιτι ήθελαν να δημιουργήσουν μια εικόνα στον Γιώργο Μαυρίδη.

Για ποιο λόγο θεωρείς ότι η άλλη παρέα είχε στοχοποιήσει τον Μαυρίδη;
«Ίσως τα παιδιά έβλεπαν τον Γιώργο σαν έναν καλό και αγαπητό παίκτη. Δεν ξέρω, όμως, τι ακριβώς συνέβη, γιατί εγώ δεν ήμουν από την αρχή του παιχνιδιού και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Από ό,τι έχω δει εγώ, τον θεωρούσαν πολύ δυνατό παίκτη και ήθελαν να του δημιουργήσουν μια κακή εικόνα», λέει στο περιοδικό Mytv.

Η ομάδα της Φωτιάς είχε χωριστεί σε δύο υποομάδες. Ποια ήταν η σχέση μεταξύ τους;
«Μιλούσαμε, λέγαμε «καλημέρα», «καληνύχτα». Λέγαμε κάποιες ιστορίες, αλλά μέχρι εκεί. Ξέραμε ότι εμείς ανήκουμε εδώ και εσείς εκεί. Κάποιες εντάσεις μπορεί να υπήρξαν στην παραλία, αλλά όχι πολύ σοβαρά πράγματα. Διαφωνίες για το φαγητό, για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα, ποιος θα ανάψει φωτιά, αλλά όχι σε μεγάλη ένταση. Ήταν ένας τρόπος ζωής που μας έκανε να πιανόμαστε από το παραμικρό, αλλά δεν είχαμε μεγάλες εντάσεις», λέει

Ο Παρασκευάς ζήτησε συγνώμη από τον Κατσινόπουλο και η Ζώη προσπάθησε να τον προσεγγίσει. Γιατί πιστεύει πως άλλαξαν συμπεριφορά;
«Αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος συμπαθεί τα παιδιά. Το βλέπουν και από τις ψηφοφορίες που έγιναν πριν από την ένωση αλλά και τώρα. Δεν κατάλαβα όμως γιατί πήγαν να ζητήσουν συγνώμη. Αυτό δείχνει ασταθή χαρακτήρα. Γιατί όταν λες «έφαγες περισσότερο και σε ψηφίζω» και μετά ζητάς συγνώμη, σημαίνει ότι ήταν ένα πλάνο που δεν πήγε σωστά και προσπαθείς να το διορθώσεις», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved