Nomads: Ο Χατζηιωάννου ξεσκεπάζει την Ζώη: «Όταν ήρθε η κάμερα...»
Media

Nomads: Ο Χατζηιωάννου ξεσκεπάζει την Ζώη: «Όταν ήρθε η κάμερα...»

Όταν ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπήκε στο παιχνίδι αρχικά έκανες παρέα με την Αποστολία Ζώη, τον Αλεξάνδρου, την Κολέτσα, την Γαστεράτου και τον Οροκλό. Στην πορεία τι άλλαξε και ήρθε πιο κοντά με τον Μαυρίδη και τον Αναδιώτη;

«Γνωρίζοντας τα παιδιά είχα έρθει κοντά τους αλλά τα ενδιαφέροντα μας δεν ήταν τόσο κοινά και έτσι ήθελα να γνωρίσω τον Νίκο και τον Γιώργο. Στην πορεία βρήκα με εκείνους κοινά ενδιαφέροντα, και ειδικά με τον Νίκο που έχει και οικογένεια ταυτιστήκαμε. Δεν έχω τσακωθεί με κάποιο από τα παιδιά, γιατί δεν μου αρέσει να τσακώνομαι και προσπαθώ να βρίσκω λύσεις μέσα από διάλογο, αλλά ναι, στην καρδιά μου έχω τον Νίκο και τον Γιώργο» τόνισε στο Mytv.

-Υπήρξε διαφορά στη συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών από τότε που ξεκίνησες να κάνεις παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο;

«Η συμπεριφορά τους μέχρι ένα .σημείο μπορώ να σου πω ότι δεν άλλαξε και πολύ. Όμως συνεχίζοντας στο παιχνίδι και βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Οπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί.»

-Εσύ δεν ήθελες να το συζητήσεις μαζί της και να μάθεις τον λόγο;

«Αυτό το περιστατικό τελείωσε εκεί· και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Έπειτα από αυτό μας ζητήθηκε να πάμε να κάνουμε μια εργασία σε ένα χωριό. Εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι, και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού.»

- Υπάρχουν παίκτες που όταν κλείνουν οι κάμερες έχουν διαφορετική συμπεριφορά;

«Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι αυτή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες; Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον, και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες...»

-Υπήρξε κάποιος παίκτης που ήταν για παράδειγμα πιο ευγενικός μπροστά στην κάμερα;

«Αυτό ίσως καινά έγινε που λες. Όταν άναβαν οι κάμερες, να ήθελαν να δείχνουν μια πολύ ωραία εικόνα προς τα έξω και μεταξύ τους και μετά να έφευγε αυτή η λάμψη που ήθελαν να εμφανίζουν. Μπορείς να μου πεις ποιοι το έκαναν αυτό; Κοίτα, να σου πω την αλήθεια η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη. Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις...Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα.»

-Τελικά, Λευτέρη, υπάρχει στρατηγική;

«Εγώ, ο Μαυρίδης και ο Αναδιώτης δεν είχαμε στρατηγική. Για να εξηγήσω και να μην παρεξηγηθώ: Δεν είχαμε κάποια στρατηγική για το πώς να εξοντώσουμε κάποιον παίκτη ή με ποιον τρόπο να δείξουμε στο κοινό που μας παρακολουθεί μια λάθος εικόνα για κάποιον άλλον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved