Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν και δεν είμαι πατέρας, φαίνεται  ότι έχω κάνει καλή παρατήρηση από μικρός»
Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν και δεν είμαι πατέρας, φαίνεται ότι έχω κάνει καλή παρατήρηση από μικρός»

Για τον ρόλο του στη σειρά Tο σόι σου, που συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ανεξάντλητος ο ρόλος του Χαμπέα;
«Είναι καλοδουλεμένο το σενάριο. Οι σεναριογράφοι δουλεύουν ασταμάτητα. Επειδή η οικογένεια, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι σημαντικός παράγοντας στο κτίσιμο μιας χώρας. Η σειρά αφορά ηλικίες από 0 έως 100 χρόνων».

Αναγνωρίσιμος τύπος πατέρα;
«Αν και δεν είμαι πατέρας, φαίνεται ότι έχω κάνει καλή παρατήρηση από μικρός. Για παράδειγμα, στα καφενεία του χωριού. Ο Χαμπέας είναι φωνακλάς αλλά και αγαπησιάρης. Συγκινείται πολύ εύκολα. Αγαπάει πολύ τα παιδιά του και λατρεύει τη γυναίκα του. Η Χαρούλα είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Από 18 χρόνων είναι μαζί».

Στέκεται κλαρίνο μπροστά στη Χαρούλα;
«Ένας άντρας που αγαπά μια γυναίκα το βλέπω και από τον εαυτό μου είναι υποταγμένος. Η γυναίκα είναι μεγαλείο, όταν σου έχει κάνει παιδιά και είναι δίπλα σου. Είναι άγιο πράγμα η γυναίκα για τον άντρα. Είναι η προέκταση της μάνας του, που σέβεται και αγαπάει».

Δείχνει αδυναμία σε κάποιο βλαστάρι του;
«Οι γονείς αγαπούν όλα τους τα παιδιά. Σε κάθε παιδί έχω δώσει ένα χαρακτηριστικό. Ένας πατέρας βρίσκει το θετικό στοιχείο στο παιδί του».

Και ο... ανεπρόκοπος γαμπρός του;
«Αγαπά και τον Μιχάλη, το γαμπρό του, γιατί αγαπά την κόρη του. Τα "αχαΐρευτος" και "ανεπρόκοπος" λέγονται για το χαβαλέ. Κατά βάθος, γουστάρει ο Χαμπέας το ότι ο Μιχάλης θέλει να γίνει διευθυντής», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved