Ιάσονας Δαμιανός: «Το τατουάζ για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία»
Media

Ιάσονας Δαμιανός: «Το τατουάζ για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία»

Ο Ιάσονας Δαμιανός σε συνέντευξή του μίλησε για τη σειρά «Το τατουάζ» και για την αγάπη του στον χορό.

Ασχολείσαι επαγγελματικά με το χορό κι έχεις μείνει στη Σεβίλλη για 9 χρόνια όπου και εργάστηκες, ενώ παράλληλα περιόδευσες ανά τον κόσμο. Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Η εκάστοτε μορφή τέχνης φαίνεται να σε επιλέγει και να καθορίζει τις επιλογές σου. Την περασμένη δεκαετία με όχημα τον χορό βίωσα ένα έντονο, συνεχές οδοιπορικό που με γέμισε με γνώση και ωριμότητα. Η Αθήνα για διάφορους λόγους ήταν η επόμενη στάση, και η υποκριτική μια ευτυχής συγκυρία και ένα δημιουργικό πεδίο προς εξερεύνηση.

Τι σημαίνει ο χορός για σένα;

Αν ισχυριζόμουν πως για μένα είναι «τρόπος ζωής», θα αδικούσα εμένα και όσους έχουν θυσιάσει απεριόριστο χρόνο και κόπο για να μπορέσουν να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο δημιουργικό μονοπάτι; Ο χορός για μένα σημαίνει συνειδητή επιλογή προς την αυτοεξέλιξη.

Συνδέεται η υποκριτική και ο χορός;

Απόλυτα. Όσο κι αν αλλάζει το εκφραστικό μέσο, παραμένει μείζονος σημασίας το περιεχόμενο που θέλεις να επικοινωνήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με τους άλλους. Κάθε χώρος βέβαια έχει τα μυστικά του.

Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις στο «Τατουάζ»;

Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που μου αφήνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα θετικά στοιχεία. Οι συντελεστές εντός κι εκτός του σετ λειτουργούμε συλλογικά. Αυτό είναι που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να διαφέρει και ταυτόχρονα με κάνει να νιώθω σιγουριά πως ο κόσμος που παρακολουθεί τη δουλειά μας απολαμβάνει το αποτέλεσμα.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Αντρέα Γεωργίου και την ομάδα της σειράς;

Με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου γνωριστήκαμε ταυτόχρονα. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω οικεία και μου μετέδωσαν ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Αυτός ο χρυσός συνδυασμός, του να είσαι χαρισματικός και ταυτόχρονα άμεσος, είναι αυτός που δίνει ουσιαστική διάσταση σε ό,τι καταπιάνονται.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved