Παρθένα Ζωή: Το φιλί που όλοι περιμέναμε και το παρασκήνιο
Media

Παρθένα Ζωή: Το φιλί που όλοι περιμέναμε και το παρασκήνιο

Η στιγμή που όλοι οι φαν της «Παρθένας Ζωή» περίμεναν με ανυπομονησία έρχεται την ερχόμενη Τρίτη με το πρώτο φιλί του Αρη και της Ζωής .

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 Σοφίνα Λαζαράκη, δεν έχει πάρει ακόμη τα σενάρια των επόμενων επεισοδίων στα χέρια της και, όπως υποστηρίζει, έχει και εκείνη την ίδια αγωνία με το κοινό όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας

Ωστόσο, μιλά στην «Espresso» για την επίμαχη σκηνή που χρειάστηκε ώρα για να γυριστεί.

«Στην αρχή, όταν ο Αρης θα με φιλήσει, τραβιέμαι επειδή δεν το περιμένω, επειδή συνειδητοποιώ ότι είναι λάθος από πολλές απόψεις και πανικοβάλλομαι Ομως, μ’ αρέσει γιατί κι εγώ νιώθω πράγματα γι’ αυτόν», λέει και συνεχίζει «ξεδιπλώνοντας» τα συναισθήματα της

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω περίεργα, γιατί τον Παύλο τον αγαπώ και μένω στο σπίτι του και όταν συναντιέμαι με τον Αρη τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Η Ζωή είναι ένα άτομο που όχι μόνο δεν λέει ψέματα, αλλά δεν θέλει ούτε να τα ακούει. Ετσι, έρχεται σε δύσκολη θέση, γιατί πρέπει να καλύψει κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρω πώς να κοιτάξω στη συνέχεια τον στα μάτια».

Αναφερόμενη στο πόσο τη δυσκόλεψαν τα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής, αναφέρει: «Και με τον Παύλο και με τον Μάκη έχουμε δει να φιλιέται η Ζωή. Είναι μέρος της δουλειάς, όπως είναι και οι σκηνές των τσακωμών. Στην αρχή ήταν δύσκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved