Nomads: Η αποκάλυψη του Λευτέρη Παρασκευά: «Ποτέ δεν ήμασταν ομάδα»
Media

Nomads: Η αποκάλυψη του Λευτέρη Παρασκευά: «Ποτέ δεν ήμασταν ομάδα»

Ο Λευτέρης Παρασκευάς σε συνέντευξή του αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε στο NomadsNomads.

Ξεκίνησες το ταξίδι σου στο «Nomads» από την ομάδα της Ζούγκλας η οποία όμως διασπάστηκε γρήγορα...

Δεν ήμασταν ποτέ ομάδα. Δεν είχαμε δύναμη. Μόνο εγώ, ο Κωνσταντίνος και ο Παναγιώτης μπορούσαμε να παίξουμε. Από τα πρώτα αγωνίσματα φάνηκε πως δεν είχαμε ελπίδα να κερδίσουμε κάποιο ματς.

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο «Nomads»;

Μοναδικά δύσκολη. Όχι σε σχέση με την επιβίωση στην παραλία, όσο κυρίως με τη διαβίωση με τους συμπαίκτες μου.

Γιατί δημιουργήθηκαν τόσες εντάσεις;

Όταν είσαι ολόκληρα 24ωρα με ανθρώπους που δεν ξέρεις, έχει λογική το να δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που δεν θα είναι ωραίες. Έπαιξαν ρόλο οι διαφορετικοί χαρακτήρες, τα διαφορετικά «θέλω», η πολλή στρατηγική που είχε ο καθένας για το πώς θα μείνει στο παιχνίδι καθώς και το ότι κοίταζε την πάρτη του.

Τι γινόταν πίσω από τις κάμερες;

Όλα τα παιχνίδια ριάλιτι έχουν υλικό πίσω από τις κάμερες. Επίσης κάποιοι είναι χειριστικοί στο θέμα της κάμερας. Το έχουν. Είτε λόγω εμπειρίας είτε γιατί έχουν υποκριτικό ταλέντο. Ο Κωνσταντίνος και εγώ δεν το είχαμε. Εγώ δεν μπορώ να λέω πολλά ψέματα, δεν μπορώ να υποκρίνομαι τρελά. Κάποιοι υποκρίνονται.

Γιατί πιστεύεις ότι φτάσατε στο σημείο να χωριστείτε σε δυο ομάδες;

Από την αρχή η ομάδα της Φωτιάς ήταν χωρισμένη σε δύο υποομάδες. Όταν έγινε η ένωση, αυτό συνεχίστηκε. Τότε τα παιδιά από τους Ωκεανούς μπήκαν σε όποια ομάδα τους βόλευε.

Γιατί δέθηκες περισσότερο με την Αποστολία; .

Δεν είναι ότι ταίριαξα περισσότερο με την Αποστολία. Όταν έγινε η ένωση, βρέθηκα με την Αποστολία, τη Βασιλική, τη Δήμητρα, τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Νίκο στην παραλία. Με τους τρεις άνδρες δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα ούτε στην προσωπική μου ζωή.

Τι σε έκανε να ζητήσεις συγγνώμη από τον Κατσινόπουλο;

Η άσχημη ενεργεί! που υπήρχε στην παραλία. Ζήτησα συγγνώμη για να κατευνάσω τα πνεύματα και να δώσω μία λύση σε όλα αυτό που έγιναν. Δεν ζήτησα συγγνώμη για το συμβάν γιατί ισχύει, ζήτησα γιατί μπορεί να φάνηκε υπερβολικό όλο αυτό που είπα, για να προχωρήσουμε.

Έχεις μετανιώσει για κάτι;

Θα ήθελα να μην είχα ασχοληθεί με κανέναν καθόλου. Μόνο αυτό θα με έκανε να μη φανώ ο κακός της υπόθεσης. Πολλά όμως είδαν τα μάτια μου που δεν μπορούσα να αφήσω ασχολίαστα.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved