Η Μαρία Φιλίππου για τη σειρά Έλα στη θέση μου: Η Αιμιλία, η Σούλτς και η ερωτική κόντρα
Media

Η Μαρία Φιλίππου για τη σειρά Έλα στη θέση μου: Η Αιμιλία, η Σούλτς και η ερωτική κόντρα

Η Μαρία Φιλίππου αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Στα επεισόδια που έρχονται η Αιμιλία μαθαίνει τα πάντα για τη Μένη, ότι δηλαδή διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Πανικό και έχει μαζί του ένα παιδί. Πώς αντιδρά;

Σίγουρα δεν της αρέσουν. Πέφτει από τα σύννεφα, αλλά έχει την ωριμότητα να αντιμετωπίσει τα πράγματα με αξιοπρέπεια. Στον καθένα θα μπορούσε να συμβεί.

Υποψιαζόταν την προδοσία του Πανικού;

Όχι, καμιά φορά ακόμα και ο άνθρωπος μας μπορεί να μας εκπλήξει. Νομίζω ότι πρέπει να είναι μεγάλη δυστυχία για τους ανθρώπους να φτάσουν στο σημείο να μην τους εκπλήσσει τίποτα. Η Αιμιλία δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έχει τα όριά της, έχει τα πιστεύω της, έχει ανθρώπους που τους έβλεπε σαν θεούς, όπως ήταν και ο άντρας της. Τώρα έρχεται ένα καινούργιο δεδομένο και θα της πάρει λίγο χρόνο για να το διαχειριστεί. Έπειτα, δεν υπάρχει ο άντρας της για να της επιβεβαιώσει και να της λύσει απορίες, οπότε πρέπει να πορευτεί μόνο με τα λόγια της Μένης.

Το οποία μπορεί να μην τα πιστεύει κιόλας;

Μπορεί να μην τα πιστεύει...

Θα δούμε την κόντρα τους να κορυφώνεται;

Ναι, θα κορυφώνεται και πάντα θα υπάρχει. Διεκδικούν έναν άντρα ο οποίος δεν υπάρχει πια, όμως υπάρχει η συνέχεια του και για τη μία και για την άλλη. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν. Εκτός από τον Πανικό, διεκδικούν και έναν ακόμα άντρα.

Τελικά, ο Λεωνίδας-ενδίδει στο φλερτ, της Μένης; Η Αιμιλία πληγώνεται;

Η σχέση της Αιμιλίας με τον Λεωνίδα εί­ναι πολύ βαθιά, είναι άνθρωπός της. Αν αυτός επιλέξει ότι θέλει ερωτικά να είναι με τη Μένη, σίγουρα δεν θα της αρέσει, αλλά δεν χάνει αυτό που έχει με τον Λεωνίδα με τίποτα. Έχουν περάσει από σαράντα κύματα και είναι πολύ σημαντικά κομμάτια ο ένας του άλλου.

Δεν θα τον διεκδικήσει;

Τόσο όσο! Από τη στιγμή που έχει κάνει την επιλογή του...

Θα τη σεβαστεί;

Ναι, είναι πολύ.κυρία. Του έχει εκφράσει, ούτως ή άλλως, τα συναισθήματα της για εκείνον.

Η Αιμιλία στηρίζει όλα τα μέλη της οικογένειας. Αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει, ποιοι άνθρωποι θα της σταθούν;

Οι άνθρωποι της. Αρχικά, οι γιοι της-σ καθένας με τον δικό του τρό­πο, γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες- και έπειτα το περιβάλλον της. Ξέρει ήδη ποιοι άνθρωποι την αγαπούν πραγματι­κά. Είναι καπετάνιος η Αιμιλία σε όλα. Και στην ψυχή και στη φουρ­τούνα και στις δυσκολίες των παιδιών και σε οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίσει.

Σαν καπετάνιο θα τη δούμε ξανά και στο «τιμόνι» της Sofo;

Δεν ξέρω. Εγώ θα ήθελα να τη δω όπου θα ήταν καλύτερα. Σίγουρα η αίσθηση του δικαίου είναι να γυρίσει, γιατί της ανήκει. Είναι κάτι το οποίο δημιούργησε η ίδια από τότε που έχασε τον Πανικό και το πονάει. Όμως, είναι μια γυναίκα που έχει σοφία και βλέπει τι είναι σημαντικό για τη ζωή της. Μπορεί, αυτή τη στιγμή, να καίγεται να γυρίσει, αλλά δεν το επιθυμεί για τον εαυτό της.

Γιατί θέλει να γυρίσει;

Για να δει τι είναι αυτό που έκανε τον Αχιλλέα να γίνει πρόεδρος. Κυρίως, δηλαδή, για να προστατέψει το παιδί της.

Σοκάρεται με την απόφαση του;

Ναι, γιατί δεν της λέει την αλήθεια. Εκεί, λοιπόν κάτι κρύβεται και θέλει να μάθει τι είναι αυτό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved