Μυρτώ Αλικάκη: «Πίστεψα ότι η σειρά θα έχει πετυχημένη διαδρομή»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Πίστεψα ότι η σειρά θα έχει πετυχημένη διαδρομή»

Για το ρόλο της στη σειρά Το τατουάζ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Αμαλία πώς διαχειρίζεται ότι ο άντρας της έχει παιδί και σχέση με άλλη γυναίκα;
«Είναι σοκ η αργή συνειδητοποίηση ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, που είναι εκτός μάχης. Υπάρχουν αντιφατικά συναισθήματα και για τη Βέρα, και για τον Θεοχάρη. Εκτός από την Άννα, που είναι μητέρα της. Και η Βέρα θέλει να γίνει καλά η Αμαλία, ωστόσο αυτό θα αλλάξει, ριζικά τη ζωή της».

Η σειρά πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση...
«Όταν διάβασα το σενάριο και έμαθα το καστ, πίστεψα ότι η σειρά θα έχει πετυχημένη διαδρομή. Τέτοιο βαθμό επιτυχίας δεν πιστεύω να τον περίμενε κανένας».

Θεατρικά, βιώνετε το δίλημμα πίστη ή απιστία; «Η κωμωδία "Το ψέμα", του Γάλλου συγγραφέα Φλοριάν Ζελέρ, σε σκηνοθεσία-Θοδωρή Αθερίδη, αγγίζει ένα θέμα που αφορά όλους μας. Το έργο σε βάζει σε σκέψεις με τα ερωτήματα που θέτει, αλλά περνάς και πολύ όμορφα».

Ως καθηγήτρια σε δραματική σχολή, νιώθετε τα ματαιωμένα όνειρα της νέας γενιάς; Αφουγκράζεστε την ανασφάλειά τους;
«Έχω μαθητές στη σχολή από 18-25 ετών. Κάθε εποχή είναι διαφορετική. Σίγουρα, είναι πιο δύσκολα τώρα απ' ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Τα νιάτα ταυτόχρονα έχουν και μία τεράστια ορμή, απίστευτη χαρά και ευτυχία. Υπάρχει αγωνία, αλλά αυτό προκαλεί μία εσωτερική κίνηση στον άνθρωπο. Γενικά, δεν βρίσκω τα πράγματα ασπρόμαυρα. Υπάρχουν δύο όψεις», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved