Τότσικας – Λαζαράκη – Ποιμενίδης: Όσα είπαν για την επιτυχία της σειράς «Παρθένα Ζωή»
Media

Τότσικας – Λαζαράκη – Ποιμενίδης: Όσα είπαν για την επιτυχία της σειράς «Παρθένα Ζωή»

Ο Αποστόλης Τότσικας, η Σοφίνα Λαζαράκη και ο Γιάννης Ποιμενίδης μίλησαν σε συνέντευξή τους για την ανταπόκριση που έχουν από τον κόσμο λόγω της σειράς «Παρθένα Ζωή».

Πώς ορίζετε την επιτυχία; Με βάση την ανταπόκριση από τον κόσμο; Και ακόμα, θεωρείτε ότι την έχετε αγγίξει;

Αποστόλης Τότσικας: Η επιτυχία έχει να κάνει με το πόσο ικανοποιημένος είσαι με αυτό που κάνεις, τι κάνεις για να γίνεσαι καλύτερος και αυτό πόση ανταπόκριση βρίσκει στον κόσμο. Θεωρώ πως η δουλειά δεν σταματάει και η επιτυχία είναι ακόμα στο δρόμο... Άλλες φορές την αγγίζεις και άλλες φορές σε αγνοεί.

Σοφίνα Λαζαράκη: Επιτυχία είναι να πιάνεις αυτό που πραγματικά θες στη ζωή σου! Να το κατακτάς.

Γιάννης Ποιμενίδης: Δεν έχω πλησιάσει καν την επιτυχία. Είμαι στο ξεκίνημα και ειλικρινά χαίρομαι πολύ όταν σκέφτομαι πως έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για να διανύσω. Θα έλεγα πως αυτό είναι το κίνητρο μου. Φαντάζομαι πως έπειτα από χρόνια θα μετράω την επιτυχία με, βάση τις συνεργασίες που έκανα.

Θα θέλατε να μας κάνετε μια ευχή για τα φετινά Χριστούγεννα, που είναι προ των πυλών;

Α.Τ.: Να είναι ο κόσμος καλά ψυχολογικά και βέβαια να έχει υγεία και δύναμη για να αντεπε­ξέλθει στους σκοτεινούς καιρούς που περνάμε. Όχι μόνο τις ημέρες των γιορτών, αλλά κάθε μέρα.

Σ.Λ.: Αυτό είναι το σημαντικότερο! Θα ήθελα και εγώ ο κόσμος να σταθεί στα πόδια του, έπειτα από όλη αυτή την άσχημη περίοδο και βέβαια να έχει υγεία!

Γ.Π.: Υγεία σε όλους! Σωματική και πνευματική... και να αγαπάμε!

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved