Άση Μπήλιου: Όσα αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή
Media

Άση Μπήλιου: Όσα αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή

Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε τι θα δούμε στη νέα της εκπομπή που ξεκινάει στο Star. 

H εκπομπή σου ξεκινά στις 26 Δεκεμβρίου;

«Ναι, στις 3.45 το μεσημέρι. Θα είναι μια αρκετά μεγάλη εκπομπή με σκετσάκια. Θα δούμε τα δώδεκα ζώδια να πηγαίνουν για ψώνια χριστουγεννιάτικα και τον υπεύθυνο ενός καταστήματος που έχει να αντιμετωπίσει δώδεκα διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο υπεύθυνος είναι ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ τα δώδεκα ζώδια τα ενσαρκώνει η Πηνελόπη Πλάκα. Όλο αυτό βεβαία παρουσιάζεται από την αστεία του πλευρά, έχει μια εξτρά υπερβολή, καθώς πρόκειται για σενάριο, ηθοποιούς κ.λπ. Είναι σκετσάκια που έχουν γέλιο, δεν ενημερώνεσαι για το τι θα γίνει στα ζώδια. Μας δείχνουν στοιχεία κάθε ζωδίου, αλλά μέχρι εκεί. Εκτός από τα σκετσάκια, θα δώσω προβλέψεις και για τις θετικές εξελίξεις της χρονιάς που έρχεται»

Γιατί μόνο τις θετικές όψεις;

«Αυτό το λέω γιατί-τα τελευταία χρόνια ακόμα και εμείς οι αστρολόγοι είναι δύσκολο να βρούμε τις καλές όψεις. Τις βλέπουμε με το κιάλι. Οπότε, τώρα θα εστιάσω στα καλά που μπορεί να φέρει το 2018 για τον καθένα»

Η δική σου εκπομπή πότε θα προβάλλεται;

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Δεν έχουμε καταλήξει, διότι άλλαξα κανάλι, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε ν΄αλλάξω σκηνικά, να τα κάνω όλα από την αρχή. Οπότε δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη εικόνα πότε θα παίζει, όμως, θα είναι μηνιαία και όχι εβδομαδιαία. Στο τέλος του μήνα, θα προβάλλεται, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω την ώρα. Μπορώ να σου πω ότι κάθε εκπομπή θα έχει και διαφορετικό κόνσεπτ. Θα βλέπουμε κάθε φορά διαφορετικούς ηθοποιούς , θα έχουμε εννοείται άλλα σενάρια σαν να είναι σίριαλ. Για αυτή την εκπομπή υπάρχει παραγωγή, όπως θα είχαμε εάν γυρίζαμε σίριαλ. Είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα πρώτα σκετς τα κάνουν ο Κρατερός και η Πηνελόποι, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί»

Ήταν αυτή η εκπομπη ο λόγος και η αιτία που είπες «ναι» στη συνεργασία σου με το Star;

«Ναι, ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για εμένα, γιατί εάν δεν ήταν θα μπορούσα και πέρυσι να κάνω τηλεόραση»

Μα το είπες, άλλωστε, ότι για αυτόν το λόγο έφυγες από τον Alpha

«Ναι, φυσικά. Ένιωσα ότι ήταν άδικο, άκομψο όλο αυτό. Οπότε, ναι, η δική μου εκπομπή ήταν καταλυτικής σημασίας αιτία για να πάω σε-ένα άλλο κανάλι»

Δεν προκαλείς προβλήματα. Είσαι πολύ αγαπητή σε όλους

«Ξέρεις καλά ότι όταν κάποιος άνθρωπος ασχολείται με σοβαρότητα μόνο με τη δουλειά του, είναι ' συνεπής και δεν κοιτάζει τίποτα άλλο δεξιά και αριστερά, όταν είναι υπεύθυνος και δεν συμπεριφέρεται άσχημα, τότε περιμένει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Όταν δεν την έχει, θα σηκωθεί κάποια στιγμή και θα φύγει» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved