Media

Ουπς! «Μια φορά είδα τη γυναίκα μου στην εκπομπή της να χορεύει τσιφτετέλια και την έκλεισα…»

Gossip-tv Team

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει γιατί δεν βλέπει τη γυναίκα του στην πρωινή εκπομπή της και εξηγεί τον λόγο. Τι λέει η ίδια στην κάμερα «Αποκαλυπτικά»;

Ο Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Τελώνη μίλησαν στην εκπομπή του Έψιλον και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής είπε:

«Δεν έχω δει την Αντελίνα στην εκπομπή. Κι έχω απάντηση σε αυτό. Δεν είναι ότι βαριέμαι. Θα μπορούσα να σου πω ότι δεν πιάνει το κανάλι, αλλά πιάνει στο σπίτι. Το μυαλό μου έχει μια κριτική διάθεση και ξέρω ότι αν έβλεπα την Αντελίνα, εκατό κακά να υπήρχαν και ένα στραβό, θα στεκόμουν στο στραβό».
Και πρόσθεσε η Αντελίνα: «Στην αρχή με ενοχλούσε. Μετά κατάλαβα ότι όταν δυο άνθρωποι κάνουν σχεδόν το ίδιο επάγγελμα και εκτίθενται… καλύτερα. Όταν κάνεις μια ψυχαγωγική εκπομπή και μπορεί να φοράς κάτι πιο ανοιχτό, κάτι πιο κοντό, να κάνεις λίγο την πονηριά σου… Μια φορά που άνοιξαν τα παιδιά την τηλεόραση και με είδε, έχω το κινητό πάντα δίπλα, έπαιρνα κατεβατά από μηνύματα».

Και συμπλήρωσε ο Χάρης: «Ναι οκ, αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι, έχω ανοίξει μια φορά, την είδα να χορεύει και το έκλεισα. Δεν μπορώ να βλέπω την γυναίκα μου να χορεύει τσιφτετέλια.»
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved