Media

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τι θα γινόταν στη συνέχεια

Gossip-tv Team

Το σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, το οποίο προβάλλονταν από το Mega μετά από έξι με επτά επεισόδια, και παρά το γεγονός ότι σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κόπηκε ξαφνικά και προκαλεί ερωτήματα για τους λόγους που κρύβονταν πίσω από αυτή την απόφαση αλλά και τι θα βλέπαμε εάν συνεχιζόταν η σειρά.

Στο ερώτημα «τι δεν είδαν οι τηλεθεατές», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο TV Έθνος: “Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου. Ήταν εξαιρετικό από πλευράς γραφής και εντελώς διαφορετικό από τους "Δύο Ξένους" που είχαν εξίσου πολύ καλό κείμενο”.

Και προσθέτει δίνοντας κάποια στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός θα εμφανιζόταν κάποια στιγμή ο πατέρας του, αφού στη σειρά τον μεγάλωνε μόνη της η Αλέκα:"Θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού".
Επίσης, ο Γιάννης επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο Μαντάς, ο άνδρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις γυναίκες της σειράς θα δολοφονούνταν. Μάλιστα αποκαλύπτει και το πρόσωπο που θα το έκανε: «Νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως "θα τον έτρωγε" κατά λάθος η Καστάνη».
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντως πιστεύει πως θα έπρεπε κάπως να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, έστω και με μια ταινία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved