Αθηνά Οικονομάκου: «Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ με την τηλεόραση»
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ με την τηλεόραση»

Αν η σειρά Έλα στην θέση μου, που προβάλλεται στον Alpha, πάρει το πράσινο φως για 3η σεζόν, θα ήταν θετική στην ιδέα να επιστρέψει η Αθηνά Οικονομάκου;

«Δεν έχω Ηδέα! Αυτή τη στιγμή είναι δευτερευούσης σημασίας ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, θέλω να πάνε όλα καλά, να ξεκουραστώ, να γεννήσω και να δω από κει και πέρα τι ανάγκες έχω. Όλα είναι ανοιχτά» τόνισε στο Mytv.

-Σε έχουμε δει σε πολλές επιτυχημένες σειρές. Πόσο αγαπάς την τηλεόραση;

«Όντως, ήμουν πολύ τυχερή γιατί συμμετείχα σε πολύ ωραίες δουλειές. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση και αυτό φαίνεται από τις επιλογές μου, αλλά νομίζω ότι με αγαπάει και αυτή. Νομίζω ότι ταιριάζω πολύ με την τηλεόραση. Τηλεοπτικά έχω αποδεχθεί περισσότερες προτάσεις από ό,τι θεατρικά, γιατί γνώμη μου είναι ότι δεν συνδυάζονται τα πάντα. Για να συνδυάσεις θέατρο και τηλεόραση πρέπει να βάλεις στην άκρη εντελώς την προσωπική σου ζωή που για μένα είναι πιο σημαντική. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ασχολούνται μόνο με την καριέρα τους. Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου μακριά από την υποκριτική; Από τη στιγμή που η δουλειά δεν με έχει απορρίψει, δεν βρίσκω λόγω να απέχω. Αυτό αγαπώ να κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό μια γυναίκα στη σύγχρονη εποχή να αφήνει τη δουλειά της γιατί έκανε παιδί. Δεν βλέπω τον λόγο να αφήσω τη δουλειά μου και να γίνω επαγγελματίας μαμά-νοικοκυρά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved