Παρθένα Ζωή: Το ερωτικό μυστικό που συνδέει τον Άρη με τον πατέρα της Ζωής
Media

Παρθένα Ζωή: Το ερωτικό μυστικό που συνδέει τον Άρη με τον πατέρα της Ζωής

Τα νέα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από σήμερα αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό μιας και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ανατρεπτικές στις ζωές των ηρώων.

Μάλιστα το καστ του σίριαλ «Παρθένα Ζωή» ενισχύεται με νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος θα υποδυθεί τον πατέρα της Ζωής, τον Μάρκο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο άντρας γνώρισε τη Σοφία όταν ήταν νέος. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα, όμως η σχέση τους δεν κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος ήταν πως οι ευκατάστατοι γονείς του Μάρκου δεν ενέκριναν αυτόν το δεσμό. Έτσι, ανάγκασαν τον γιο τους να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό για να σπουδάσει. Παράλληλα, η Σοφία όταν έμαθε πως είναι έγκυος, πελάγωσε. Όταν αποφάσισε να το αποκαλύψει στον Μάρκο, εκείνος έχει ήδη φύγει χωρίς να την ενημερώσει. Ο καιρός περνούσε και η Σοφία προσπαθούσε να τον εντοπίσει για να του πει πως περιμένει το παιδί του. Όμως δεν τα κατάφερνε.

Αντί για εκείνον, βρήκε τους γονείς του στους οποίους είπε την αλήθεια. Εκείνοι της είπαν ψέματα πως ο γιος τους δεν θέλει αυτό το παιδί. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν του αποκάλυψαν ποτέ πως η Σοφία ήταν έγκυος στο παιδί του, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να μη γνωρίζει μέχρι και σήμερα πως έχει μια κόρη... Ο καιρός πέρασε και ο Μάρκος ξεκίνησε νέα ζωή στο εξωτερικό. Στη χώρα που ζούσε γνώρισε μια Ελληνίδα την οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Αρκετό καιρό μετά, την ίδια χώρα επισκέφθηκε και ο Άρης για επαγγελματικούς λόγους. Τότε, εντελώς τυχαία, γνώρισε τη σύζυγο του Μάρκου. Ανάμεσα τους αναπτύχθηκε ένα φλογερό παράνομο ειδύλλιο.

Εκείνη τον ερωτεύτηκε παράφορα από την πρώτη στιγμή, αλλά ο Άρης δεν ένιωσε τα ίδια συναισθήματα. Μάλιστα, η γυναίκα σκέφτηκε ακόμα να πάρει και διαζύγιο από τον ,Μάρκο προκειμένου να ζήσει με τον Άρη. Από την άλλη, ο τελευταίος επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα δίνοντας τέλος στον κρυφό δεσμό τους. Τότε εκείνη καταρρακώθηκε... Ο Μάρκος, όταν έμαθε για τη σχέση της με τον 'Αρη, έγινε έξαλλος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επικοινωνήσει με τον νεαρό...

Ωστόσο, ένα μοιραίο συμβάν έπειτα από λίγο καιρό έκανε τον Μάρκο να μισήσει για πάντα τον Άρη. Τώρα η μοίρα ενώνει ξανά τους δύο άντρες καθώς ο Μάρκος επιστρέφει στην Ελλάδα. Άραγε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; Είναι πράγματι ενδιαφέρον μιας και ο Άρης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής... Θα επηρεάσει το παρελθόν του πατέρα της και του Αρη τη σχέση της με τον νεαρό;
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved