Ποια λέει: «Με ενοχλεί που πλέον ο καθένας βγαίνει και μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση»;
Media

Ποια λέει: «Με ενοχλεί που πλέον ο καθένας βγαίνει και μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση»;

Για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τις απανωτές αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση στον κόσμο της σόουμπιζ μιλάει γνωστή δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης. 

Ο λόγος για τη Μαρία Ένεζλη που τα λέει έξω από τα δόντια...

Εχει άλλο βάρος το να είσαι επικεφαλής μιας εκπομπής.

Φυσικά. Η ευθύνη μοιράζεται, όταν βρίσκεσαι απλώς σε μια ομάδα. Οσον αφορά τόσο την ποιότητα όσο και το αποτέλεσμα. Δεν με απασχολεί να είμαι είτε στο τιμόνι είτε στην ομάδα μιας εκπομπής. Πάνω απ' όλα, με ενδιαφέρει να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να συνυπάρχω μέσα σε ένα ωραίο κλίμα.

Τι είδους εκπομπής ονειρεύεσαι;

Μου αρέσουν πολύ οι κοινωνικές εκπομπές. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και απολαμβάνω ωραίες συνεντεύξεις με ανθρώπους που δεν αγήκουν αποκλειστικά στη σόουμπιζ.

Εχουν «χώρο» τέτοιες στην τηλεόραση;

Τέτοιου είδους εκπομπές δεν υπάρχουν στην τηλεόραση, γιατί δεν κάνουν νούμερα.

Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου «νουμερακιά»;

Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τήλεθέασης. Πλέον κρίνονται σημαντικά οι εκπομπές από αυτά. Τα κανάλια καθορίζονται από τα νούμερα τήλεθέασης λόγω της οικονομικής κρίσης. Προσωπικά θα ήθελα να κάνω αυτό που μου αρέσει, χωρίς να ενδιαφέρομαι για τα νούμερα τήλεθέασης.

Καλλιεργείς τη φήμη του «καλού παιδιού» που σε ακολουθεί;

Δεν μου αρέσει ο τίτλος του «καλού παιδιού». Σήμερα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα «καλά παιδιά». Είναι σίγουρα ένα κόλακευτικό επίθετο, παρ' όλα αυτά δεν είναι καλό σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο να γνωρίζουν οι άλλοι ότι είσαι καλό παιδί, γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν ευκολότερα. Δεν πρέπει φυσικά να ντρεπόμαστε όταν έχουμε κάτι καλό.

Θα το αποκάλυπτες αν είχες δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Σε ποια δουλειά δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο; Με ενοχλεί που πλέον ο καθένας βγαίνει και μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση. Τελευταία είναι λες και ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Σε όποια δουλειά και να είσαι, κάποιος μπορεί να σε φλερτάρει παραπάνω ή λιγότερο. Πρέπει να το χειρίζεσαι ανάλογα. Φυσικά και κατακρίνω την πιθανότητα να χάσεις τη δουλειά σου από κάτι τέτοιο. Παρ' όλα αυτά, παρόμοια περιστατικά δεν συμβαίνουν αποκλειστικά σε αυτόν τον χώρο.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved