Ελένη Τσολάκη: «Είχα έναν κόμπο στο στομάχι όταν…»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Είχα έναν κόμπο στο στομάχι όταν…»

Πώς είναι για την Ελένη Τσολάκη να πηγαίνει ως καλεσμένη στην εκπομπή πού δούλευε επί τέσσερα χρόνια;

«Το συναίσθημα αρχικά ήταν λίγο περίεργο. Είχα έναν κόμπο στο στομάχι. Από την άλλη, επειδή με τα παιδιά κάνουμε ακόμα παρέα αισθανόμουν ότι βρίσκομαι σε ένα μέρος στο οποίο αισθανόμουν πάρα πολύ οικεία. Δεν θα το πω σπίτι μου. Αλλά το συναίσθημα ήταν πολύ όμορφο. Ωστόσο, επειδή εγώ πήγα εκεί σχετικά στην αρχή της χρονιάς, η αλήθεια είναι ότι με έπιασε και μια νοσταλγία εκείνης της καθημερινότητας που είχα και τώρα πια δεν έχω»

Ποια είναι τα συναισθήματα της για το «Happy Day» τώρα;

«Τους βλέπω κάθε πρωί και μόνο όμορφα μπορώ να αισθάνομαι. Αντικειμενική δεν μπορώ να είμαι ποτέ με άρτους ιούς ανθρώπους, γιατί είναι φίλοι μου»

Λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις φιλίες, ειδικά σε αυτόν τον χώρο.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο. Εύκολο δεν είναι ποτέ όταν είσαι μια διαμορφωμένη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα», λέει στο Tv Έθνος και συνεχίζει: «Ημουν τυχερή, γιατί στο «Happy Day» με έναν μαγικό τρόπο ταιριάξαμε όλοι πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή. Είχαμε την τύχη να βρούμε τα κουμπιά, αν θες, που μας έφεραν πιο κοντά. Αυτό το διαπιστώνω τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός και κάνουμε ακόμα παρέα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις ημέρες που ήμασταν μαζί στη δουλειά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved