Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Το προνόμιο του Ακη είναι ότι έχει ένα εύρος κοινού από 10 χρονών μέχρι 72»
Media

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Το προνόμιο του Ακη είναι ότι έχει ένα εύρος κοινού από 10 χρονών μέχρι 72»

Πώς ήρθε η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του «Master Chef»;

«Από το πρώτο κιόλας είχα έναν ρόλο στο παιχνίδι. Ήμουν υπεύθυνος για όλες τις συνταγές στις οποίες διαγωνίζονταν οι παίχτες, για τα μαθήματα, για τις παραγγελίες, τις δοκιμασίες. Πέρυσι, με κάλεσαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής και μου είπαν «Λεωνίδα, μπορείς να έρθεις λίγο από εδώ;». Απάντησα «μπορώ». Και ήρθε η πρόταση», λέει στο Tv Έθνος.

Το «ριάλιτι» είναι μία λέξη αρκετά παρεξηγήσιμη. Τον προβλημάτισε καθόλου αυτό ως γεγονός όταν έλεγε το μεγάλο ναι;

«Λέγοντας «ριάλιτι», προφανώς εννοούμε κάθε εκπομπή με τη συμμετοχή ανθρώπων. Από μόνο του, το «ριάλιτι» δεν έχει αρνητική χροιά. Το «Master Chef» είναι ένα μαγειρικό πρότζεκτ. Είναι ένας διαγωνισμός που, ναι, έχει πίεση και όνειρα τα οποία σέβομαι πάρα πολύ. Εγώ εκεί βρίσκομαι για να πω με βάση την εμπειρία μου σε κάποιους ανθρώπους που αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε ένα μαγειρικό διαγωνισμό τα λάθη τους ή τα πολύ καλά τους», λέει ενώ αναφέρεται και στον πρώτο Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη.

«Αρχικά, είναι πολύ καλό παιδί. Και η συμπαντική δικαιοσύνη του «ό,τι δίνεις παίρνεις» του τα δίνει όλα δικαιωματικά. Το προνόμιο του Ακη είναι ότι έχει ένα εύρος κοινού από 10 χρονών μέχρι 72. Είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει και θεωρώ ότι είναι και ο μοναδικός. Τη στιγμή που υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι άνθρωποι στον χώρο που προβάλλουν τη δουλειά τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved