Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο
Media

Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο

Το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο είπανε χθες το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Η κηδεία έγινε στις 4 το απόγευμα στο Α' Νεκροταφείο. Ο Θόδωρος Μιχόπουλος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 66 ετών.

Το τελευταίο διάστημα ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ κατά την πρωθυπουργία Τσίπρα εργάστηκε επί μακρόν ως επικεφαλής στο γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς είχε στενή σχέση και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο Θοδωρής Μιχόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1952. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1983 στην εφημερίδα «Αυγή», ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια, ανέλαβε αρχισυντάκτης αλλά και πολιτικός αρθρογράφος. Παράλληλα, εργάστηκε στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Η Πρώτη», και στην «Εποχή» ως αρθρογράφος. Διετέλεσε, επίσης, επί σειρά ετών, αρχισυντάκτης πολιτικών εκπομπών στην «ΕΡΤ», τον «ANTENNA», τον «ΣΚΑΙ» και τον «STAR».

Εργάστηκε στην ιδιωτική και την δημόσια τηλεόραση σε πολλές θέσεις, πάντοτε «μάχιμες» και ποτέ δεν κλείστηκε σε γραφεία. Γι' αυτό και οι πρώην συνάδελφοί του δημοσιογράφοι, αλλά και οι πολιτικοί με τους οποίους είτε συνεργάστηκε είτε συγκρούστηκε, τον θυμούνται με συγκίνηση και αποδίδουν τον σεβασμό τους στην πολυσχιδή προσωπικότητα, την ευφυΐα και το χιούμορ του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved