Media

Survivor 2018: Διάσημοι: Από τον Σεφερλή στον… Άγιο Δομίνικο!

Gossip-tv Team

Survivor 2018: O πρώην συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή στο ριάλιτι επιβίωσης!

Το όνομα του Στέλιου Κρητικού είχε ακουστεί πολύ πριν ξεκινήσει η φημολογία σχετικά με το ποιοι τελικά θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 2.

Έτσι κι έγινε λοιπόν αφού ο πρώην συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή είναι ένας από τους συμμετέχοντες στην ομάδα των Διασήμων. Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τους κωμικούς ρόλους του στο θεατρικό σανίδι ενώ ασχολείται και με τον χώρο της μόδας με τον ίδιο να έχει κάνει πολλές φορές πασαρέλα. Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά κι όσο κι αν σας φανεί περίεργο, δεν έχει πάει ποτέ του γυμναστήριο παρά γυμνάζεται μόνος στο σπίτι.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο ενώ πρόσφατα έγινε και πάλι μπαμπάς ενός πανέμορφου κοριτσιού.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις και πριν ανακοινωθεί το όνομα του επίσημα ο ίδιος είχε δηλώσει: «Θέλω να συμμετέχω στο Survivor, μπορώ να συμμετέχω, αισθάνομαι ότι μπορώ να συμμετέχω, να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και πιο πολύ θέλουν τα παιδιά μου. Μου έχουν ήδη φτιάξει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο».

Σίγουρα λοιπόν οι πιο φανατικοί θαυμαστές του Στέλιου θα είναι τα παιδιά του.

Γνωρίστε τον καλύτερα μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved