Survivor 2018: Διάσημοι: Η Φαρμάκη είπε το ναι και ο ανδρικός πληθυσμός «πέταξε» από τη χαρά του
Media

Survivor 2018: Διάσημοι: Η Φαρμάκη είπε το ναι και ο ανδρικός πληθυσμός «πέταξε» από τη χαρά του

Survivor 2018: Το απόλυτο θηλυκό με την πιο σέξι και επιβλητική παρουσία είναι έτοιμο να απλώσει την κορμάρα του στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και να ιδρώσει την φανέλα του στον στίβο μάχης του Survivor!

Και χωρίς να αναφέραμε το όνομα της σίγουρα θα καταλαβαίνατε πως μιλάμε στην Όλγα Φαρμάκη!

Τι να πρωτοπεί κανείς για το κορίτσι αυτό που εδώ και χρόνια αποτελεί την πιο «καυτή» φαντασίωση των ανδρών. Και να που τώρα κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του θα δίνει καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ολγαρά.

Με κορμί θανατηφόρο, καμπύλες που όμοιες της δεν υπάρχουν η όμορφη Όλγα είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη της με την ομάδα των Διασήμων.

Έτσι για την ιστορία να πούμε πως η Όλγα εκτός από μοντέλο, έχει δουλέψει και στην τηλεόραση. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου τις σέξι παρουσίες της στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη ενώ και λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, έδινε τις στιλιστικές της συμβουλές μέσα από την εκπομπή Happy Day. Μαζί με την αδερφή της, Γωγώ έχουν δημιουργήσει το δικό τους fashion blog ενώ τα social media της είναι φουλαρισμένα με φωτογραφίσεις.

Το όνομα της έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές αφού η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει τα Μέσα με την ίδια πολλές φορές να έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς οι σχέσεις αλλά και οι χωρισμοί της έχουν γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Το Ολγάκι όμως τα αφήνει όλα αυτά πίσω και είναι έτοιμη να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της ως… survivor!

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved