Bahar: Η Εφσούν ζητά μια τελευταία χάρη από τον Ατές
Media

Bahar: Η Εφσούν ζητά μια τελευταία χάρη από τον Ατές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η προδοσία και ο πόνος, που θα νιώσει η Μπαχάρ όταν αντιληφθεί την απουσία της Νουράν και των υπόλοιπων, θα γίνουν ο λόγος της κατάρρευσής της.

Μόλις μάθει ο Ατές πως η Εφσούν και ο Αρντά έχουν απαγάγει τη Νουράν, δεν θα αργήσει να τους εντοπίσει με τη βοήθεια του φίλου του δικαστή και της ακτοφυλακής. Ο Ατές ανακουφίζεται μόλις βλέπει την κόρη του σώα και αβλαβή και εκείνη τη στιγμή, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Μπαχάρ, η οποία του δίνει ένα πολύ ευχάριστο νέο. Η Μπαχάρ είναι έγκυος! Η Μπαχάρ προτείνει στην Εφσούν να γυρίσει πίσω και να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή της Νουράν, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Έτσι, η Εφσούν ζητά μια τελευταία χάρη από τον Ατές. Ο Ατές δεν θα αποκαλύψει πως στο σκάφος βρίσκεται και η Σουλτάν, για να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της για Ρουμανία μαζί με τον Σαλίχ. Για τη Σουλτάν θα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη μόλις αντιληφθεί πως το ταξίδι συνεχίζεται χωρίς την Εφσούν. Ο Μεχμέτ - Εμίρ καταφθάνει στην έπαυλη για να συγχαρεί την κόρη του από κοντά για την εγκυμοσύνη της. Εκείνη τη στιγμή, καταφθάνει και ο Ατές μαζί με την Εφσούν, τη Νουράν και τον Αρντά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved