Bahar: Ο Τζεμάλ γίνεται έξαλλος από ζήλεια και…
Media

Bahar: Ο Τζεμάλ γίνεται έξαλλος από ζήλεια και…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ο Μεχμέτ - Εμίρ εξακολουθεί να πιστεύει πως η ιδέα της Μπαχάρ να εμπιστευθεί ξανά την Εφσούν και να της επιτρέψει να βρίσκεται στη ζωή της Νουράν, δεν είναι καλή ιδέα.

Η Χιούλγια ετοιμάζεται να απολαύσει ένα υπέροχο δείπνο στο σπίτι του Κενάν μαζί με την κόρη του Κενάν και τη Μουγκιέ. Λίγο πριν το δείπνο, κάνει την εμφάνισή της η μητέρα της κόρης του Κενάν, ένας παλιός, μεγάλος του έρωτας. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των δυο γυναικών θα φέρουν τον Κενάν σε πολύ δύσκολη θέση. Η Χιούλγια, η οποία έχει παρατήσει τον Κενάν για ακόμη μια φορά λόγω ζήλειας, αυτή τη φορά, πηγαίνει στο ξενοδοχείο Αταχάν για να μείνει εκεί.

Στο ξενοδοχείο συναντά τον τοκογλύφο Μπεχτσέτ, ο οποίος δεν θα χάσει την ευκαιρία να κολακέψει τη Χιούλγια προκειμένου να κερδίσει την εντύπωση και τη συμπάθειά της. Ταυτόχρονα, η Μουγκιέ κάνει την εμφάνισή της στο εστιατόριο του Τζεμάλ με έναν άλλο άντρα. Ο Τζεμάλ γίνεται έξαλλος από ζήλεια και φέρνει τα πάνω κάτω στο μαγαζί. Αυτό το γεγονός προβληματίζει αρκετά τη Ζεϊνέπ, η οποία ετοιμάζεται να τον παντρευτεί αμέσως μετά το διαζύγιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved