Φανή Γεωργακοπούλου: Όταν έμαθε πως πήρε τον ρόλο στην Παρθένα Ζωή αρχικά είπε «όχι» επειδή…
Media

Φανή Γεωργακοπούλου: Όταν έμαθε πως πήρε τον ρόλο στην Παρθένα Ζωή αρχικά είπε «όχι» επειδή…

ΗΦανή Γεωργακοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε γιατί όταν πήρε τον ρόλο στη σειρά Παρθένα Ζωή εκείνη δεν τον δέχτηκε στην αρχή.

Όταν λοιπόν σου είπαν... «Κυρία Γεωργακοπούλου, πήρατε το ρόλο», τι απάντησες;

Ευχαριστώ, αλλά δεν τον θέλω.

Παρακαλώ;

Είχε περάσει ο καιρός και δεν είχα νέα από την παραγωγή. Είχα ετοιμάσει λοιπόν τις βαλίτσες μου για Κύπρο, καθώς είχα κλείσει να παίξω στο Εθνικό Θέατρο.

Οπότε ποια ήταν η επόμενη σκέψη;

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, αναρωτήθηκα τι έκανα... και τελικά άδραξα την ευκαιρία. Ήταν τιμή μου που με διάλεξαν, χωρίς να με έχουν δει ποτέ ξανά..

Άρα, το θέατρο μένει πίσω;

Στόχος είναι σε λίγα χρόνια να μπορώ να τα συνδυάσω. Μου λείπει ήδη το θέατρο, καθώς μέχρι πρότινος εκεί έκανα τα βήματα μου (σ.σ. Άγαμοι Θύτες, «Από την πρώτη στιγμή», «Συγνώμη», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου»). Είμαι βέβαια προετοιμασμένη για τα πάντα.

Που σημαίνει;

Που σημαίνει πως μεγάλωσα σε -μια οικογένεια που μου είχαν θέσει ως όρο να πάω στο πανεπιστήμιο παράλληλα με τη Θεατρική Σχολή!

Έτσι έγινε;

Ακριβώς έτσι. Σπούδασα Κοινωνική Θεολογία, αγάπησα τη σχολή μου, αλλά παράλληλα ήθελα να ασχοληθώ και με το θέατρο. Στη σχολή με είδε κάποια στιγμή ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και με βοήθησε. Είμαι προετοιμασμένη λοιπόν πως όλα μπορούν να γίνουν και τίποτα. Δεν απελπίζομαι! Σε κάθε δουλειά, η αποδοχή του κόσμου μου δίνει δύναμη και συνεχίζω. Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως πρέπει να κοιτάς την δουλειά σου. Για όλους έχει ο Θεός!

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved