Survivor 2: Έτσι κλείστηκε το deal της Σπυροπούλου με το ριάλιτι
Media

Survivor 2: Έτσι κλείστηκε το deal της Σπυροπούλου με το ριάλιτι

Μπορεί το όνομα της να είχε συζητηθεί και ακουστεί πολύ έντονα για το Nomads όμως τελικά η ίδια προτού καν γίνει πράξη έστω και σε πρώτο επίπεδο, ναυάγησε!

Έτσι ετοίμασε βαλίτσες και σε λίγες ημέρες θα την απολαμβάνουμε στο Survivor 2.

Η πρώην παρουσιάστρια του Alpla αρχίζει να έχει πολλές απαιτήσεις, οι οποίες στην πορεία κρίνονται ως και «εξωφρενικές» από στελέχη του καναλιού. Η αμοιβή που ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, θεωρείται υπερβολική, ενώ στις συζητήσει ξαφνικά αρχίζουν να μπαίνουν κι άλλα ζητήματα: Το να ενταχθούν οι χορηγοί της στην εκπομπή, να δεσμευτεί ο σταθμός με συμβόλαιο προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το «Νοmads», και μάλιστα με παρουσίαση εκπομπής και πολλά άλλα θαυμαστά τα οποία αναφέρουν πηγές από τον σταθμό. Οι συζητήσεις ναυαγούν και ο σταθμός διαρρέει ότι τελικά δεν θα υπάρξει συνεργασία με την κυρία Σπυροπούλου.

Δεν θα περάσει πολύς καιρός και η Κωνσταντίνα δέχεται τηλεφώνημα από τον σταθμό του Αμαρουσίου προκειμένου να συζητήσει τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars». Αρχικά οι συζητήσεις πήγαιναν πολύ καλά. Στην πορεία όμως άρχισαν και πάλι τα προβλήματά, καθώς και πάλι, σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν θέματα αμοιβής, χορηγών και μελλοντικών δεσμεύσεων του σταθμού.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν επιθυμούν περαιτέρω, διαπραγμάτευση και στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλους υποψήφιους. Ωστόσο, διαψεύδουν τη φήμη ότι το ναυάγιο με τη Σπυροπούλου το προκάλεσε η Ευαγγελία Αραβανή επειδή δήθεν ήθελε να την εκδικηθεί για τον άκομψο διωγμό της από την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Λίγο μετά το κλείσιμο της πόρτας στο Μαρούσι, η Κωνσταντίνα δεν χάνει το κουράγιο της και παρά τις υποχρεώσεις της για την εξεταστική στη σχολή της σκέφτεται μήπως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. Και να που η σκέψη της αυτή έγινε πραγματικότητα!
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved