Ράνια Τζίμα: «Αυτό που μου λέει ο κόσµος είναι ότι είµαστε ωραίοι µε τον Σπύρο στον αέρα»
Media

Ράνια Τζίμα: «Αυτό που μου λέει ο κόσµος είναι ότι είµαστε ωραίοι µε τον Σπύρο στον αέρα»

Η Ράνια Τζίμα βρίσκεται καθηµερινά στην εκποµπή «Alpha ρεπορτάζ» και µας ενηµερώνει µαζί µε τον Σπύρο Λάμπρου για όσα συµβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσµο µε µια φρέσκια µατιά. ∆υναµική, αγωνίστρια και πάντα στην πρώτη γραµµή των εξελίξεων.  Η ίδια μιλάει για τη χημεία της με τον συμπαρουσιαστή της που προφανώς είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους... 

Bρισκόµαστε καταµεσής της σεζόν, πώς είναι τα πράγµατα σε µια τόσο δύσκολη ζώνη;

Σύµφωνα µε τους µέσους όρους της εκποµπής, στους τρεισήµισι µήνες που βρισκόµαστε στον αέρα, είµαστε διψήφιοι σε νούµερα τηλεθέασης και στο γενικό και στο νεανικό κοινό. Αυτό µας είχε ζητήσει ο σταθµός, οπότε έχουµε «πιάσει» τον στόχο που αναλάβαµε. Απέναντί µας έχουµε πολύ δυνατές ενηµερωτικές εκποµπές και ψυχαγωγικές. Επίσης, το θέµα της συνήθειας είναι βασικό. ∆εν είναι πολύ εύκολο να γυρίσουν οι τηλεθεατές σε εσένα, τη στιγµή που οχτώ ολόκληρα χρόνια ο Alpha δεν είχε ζώνη εκείνη την ώρα. Αρα, το ότι έχουµε καταφέρει να είµαστε σε ένα διψήφιο νούµερο τηλεθέασης είναι ικανοποιητικό και για τον Alpha και για εµάς.

Πού αποδίδετε την επιτυχία;

Αυτό που µου λέει ο κόσµος είναι ότι είµαστε ωραίοι µε τον Σπύρο στον αέρα, ενώ είµαστε πάρα πολύ διαφορετικοί. Εχουµε δέσει πολύ καλά. Αυτό ίσως παίζει τον ρόλο του, ο τηλεθεατής δεν θέλει να δει δύο ανθρώπους που διαγκωνίζονται ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα, ποιος θα βγει πιο µπροστά και ποιος θα µιλήσει πάνω στον άλλον. Υπάρχει ένας σεβασµός, δεν σνοµπάρει ο ένας τον άλλον. ∆ιασκεδάζουµε µε τις διαφορές µας και συµπληρώνουµε ο ένας τον άλλον.

Γιατί από την αρχή σας περιέβαλλαν µύθοι, όπως, π.χ., ότι ήσασταν η αγαπηµένη δηµοσιογράφος του Πολ Τόµσεν;

Για το πώς δηµιουργήθηκαν πρέπει να απαντήσουν και αυτοί που τους δηµιούργησαν! Αυτόν που εµπνεύστηκε να δηµιουργήσει αυτό το «ειδύλλιο» µε τον Πολ Τόµσεν του βγάζω το καπέλο, είναι µπροστά! Νοµίζω ότι αν έλεγε ότι έχω σχέση µε τον Ε.Τ. τον εξωγήινο, πραγµατικά θα ήταν πιο αληθοφανές από το να υπονοεί ότι έχω σχέση µε τον Πολ Τόµσεν, την εποχή µάλιστα που δεν έµενε εδώ. Το αντιµετώπισα µε χιούµορ και µάλιστα όλοι όσοι είναι γύρω µου γελούσαν µε αυτό. ∆εν ήταν το µοναδικό, καθώς κατά καιρούς έχουν υπάρξει δυο-τρία ακόµη ανάλογα, µε αυτό του Πολ Τόµσεν να είναι το κορυφαίο. Το µόνο που µπορώ να σκεφτώ είναι ότι εγώ τότε έκανα οικονοµικά υπουργεία, οπότε ξηµεροβραδιαζόµασταν έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, η τρόικα µπαινόβγαινε, οι γυναίκες σε αυτά τα ρεπορτάζ δεν είναι τόσες πολλές, οπότε κάπως έτσι όποιος το σκέφτηκε φαντάστηκε να φτιάξει αυτή την ιστορία. Είχε πλάκα (σ.σ.: γελάει)!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved