Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Είμαι ο εαυτός μου φέτος»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Είμαι ο εαυτός μου φέτος»

Πώς είναι η φετινή του εμπειρία από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου»;

«Τελικά, έπραξα σοφά, έστω και την τελευταία στιγμή, που αποφάσισα να κάνω καθημερινό και φέτος. Με τα παιδιά περνάω εξαιρετικά, η δουλειά είναι συλλογική με καθημερινή ενίσχυση από τους ανθρώπους του προγράμματος του Star η παραγωγή της Green Pixels είναι φέτος η πλουσιότερη και η πιο επαγγελματική σε καθημερινή πρωινή εκπομπή -και όχι μόνο- και η αρχισυνταξία είναι δίκαιη με στόχο το γενικό καλό και όχι την προώθηση των... ημετέρων. Είμαι ο εαυτός μου φέτος και ξυπνάω από το χάραμα με πολλή διάθεση να πάω στο στούντιο για να κάνουμε σύγχρονη τηλεόραση. Όταν νιώθεις να σε υπολογίζουν, αυτό σου γεννά ευθύνη και σου προκαλεί δίψα» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο TV Kous Kous.

-Έχεις μιλήσει πολλές φορές με υπέροχα λόγια και για την Κατερίνα Καραβάτου

«Για την Κατερίνα τι να πω εγώ; Την κρίνουν σι τηλεθεατές, που όλα αυτά τα χρόνια την αγαπούν εμπράκτως. «Ανθρώπους που γελούν με την ψυχή τους μην τους φοβάσαι», έλεγε η γιαγιάκα μου.»

-Είσαι ευχαριστημένος με τα ποσοστά τηλεθέασης;

«Αν θες να μιλήσουμε για νούμερα, για τάση δηλαδή, ναι είμαι και εγώ και το κανάλι πολύ ευχαριστημένοι. Αυτή την ώρα η σχέση του τηλεθεατή με το τηλεκοντρόλ είναι μια άρρηκτη σχέση συνήθειας. Το 5ΐ3Γ δεν είχε ζώνη σ' αυτή την ώρα, παρ' όλα αυτά στο 9.00-10.30 είμαστε πολλές μέρες πρώτο κανάλι, σε τέταρτα κάνουμε και εικοσαριά και πλέον τρέχουμε με 13%-14% στο νεανικό. Στο 9.00-12.00 η πρώτη εκπομπή τρέχει έως 19% και η τελευταία με 8%, άρα έχει φέτος μοιραστεί η πίτα σ' ένα πολύ μικρό κοινό αυτή την ώρα.»

-Την αντίπαλο, Φαίη Σκορδά, πώς την βλέπεις φέτος; Υπήρξες στο πάνελ της…

«Τη Φαίη δεν τη βλέπω ως αντίπαλο. Άλλωστε, στο 9.00-10.00 που βγαίνω στον , αέρα στον ΑΝΤΊ δεν βγαίνει η Φαίη, αλλά ο «δάσκαλος» Γιώργος Παπαδάκης. Αλλά και απέναντι να ήμασταν, η Φαίη ήταν, είναι και θα είναι μια συνεργάτις μου για μια χρονιά που με τίμησε με την επιλογή της πέρσι και της εύχομαι ολόκαρδα να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδάκια της. Η Φαίη ξέρει πολύ καλά να κάνει γυναικείο πρωινό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved