Ο καβγάς Παυλίδου – Παπαγιάννη μεταφέρθηκε στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»
Media

Ο καβγάς Παυλίδου – Παπαγιάννη μεταφέρθηκε στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Ολος αυτός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ύστερα από τις καταγγελίες της ηθοποιού ότι της επιτέθηκε ο συμπρωταγωνιστής της φαίνεται ότι ενέπνευσε τον Αλέξανδρο Ρήγα και την ηθοποιό Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Τι εννοούμε;

Στην παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», που υπογράφει ο γνωστός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας και ανεβαίνει στο θέατρο Ριάλτο, ακούστηκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, την περασμένη Κυριακή ατάκες για τον Παπαγιάννη και το Χυτήριο. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου έκανε αναφορά στο θέατρο και στο άγριο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους συναδέλφους της.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν οι εξής: «Ποιος σε χτύπησε;», «Ποιος θέλεις να με χτυπήσει; Ο Παπαγιάννης;», όπως επίσης και η φράση «Τελείωνε, για μη γίνει εδώ μέσα θέατρο Χυτήριο».

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Αλέξανδρος Ρήγας προσάρμοσε τους διαλόγους των ηθοποιών της παράστασης ούτως ώστε να τους δώσει μια... φρεσκάδα επικαιρότητας ή αν η Κωνσταντία και συνάδελφοί της από τον θίασο λειτούργησαν αυτοσχεδιαστικά, όπως συνηθίζεται σε πολλές παραστάσεις. Το βέβαιο είναι πως ο κόσμος «έπιασε» αμέσως το βιτριολικό αστείο και γέλασε με την καρδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved